avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua - am fost amendat in Franta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua - am fost amendat in Franta

Eu lucrez ca sofer am fost amendat in franta cu 750 de euro pentru ca aveam copia conforma expirata licenta de transport . Aceasta licenta care o aveam la mine expirase ce noua era la garaj pe carr eu nu o ridicasem nu stiam ca imi expira in fine am fost amendat pe firma . Cei de la firma vor sa imi opreasca mie bani ca nu am fost sa o ridic pe cea noua precizrz ca nu am fost anuntat ca imi expira licenta . Ce pot sa fac in acest caz . Multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:13, 11 August 2017
Obligatia de a verifica ca actele de la bord sunt in termen de valabilitate ii revine atat conducatorului auto cat si managerului de transport. Pentru a fi retinuti bani din salariu trebuie sa va dati acordul, orice retinere fara acord nefiind legala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu camion fara rca george68feb george68feb Buna ziua. Am lucrat la o firma (un patron) 7 luni de zile ca sofer secund pe camion unde mi-a facut contract de munca insa nu l-a inregistrat, pe mine ma ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu contra intereselor persoanei lucian75 lucian75 Buna seara.Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi legale cu privire la urmatoarea actiune ce vreau sa o deschid impotriva sefilor ierarhici de la actualul loc ... (vezi toată discuția)