avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... demarare actiune instanta pensie intretinere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

demarare actiune instanta pensie intretinere

Buna ziua!
avand in vedere faptul ca sunt major-student,trebuie sa ma adresez instantei sau angajatorului pt a-mi vira banii in contul meu?
Cel mai recent răspuns: ALBERTO58 , utilizator 18:52, 12 August 2017
Buna ziua,
Initial instantei sa oblige pe cel ce trebuie sa va plateasca la palta si si solicitati ca sa fie obligat prin angajator.
angajatorul este deja instiintat de instanta,legal trebuie sa ma adresez instantei sau doar angajatorului?
Buna ziua,
INITIAL instantei care sa constate ca, major fiind, aveti dreptul la pensie de intretinere si solicitati prin aceiasi instanta ca angajatorul sa fie obligat sa va vireze sumele in contul indicat de dumneavoastra.
Nu e greu dar daca nu va descurcati apelati la un avocat!
ok,multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cont virare pensie intretinere ALBERTO58 ALBERTO58 Buna ziua! pentru schimbarea contului bancar in care primesc pensia de intretinere,acum fiind student pot instiinta angajatorul pentru a-mi vira banii in ... (vezi toată discuția)
Pensia de întreținere pentru copil major AlexaAdi AlexaAdi Buna ziua as dori sa stiu daca pot sa ii cer fostului sot eu sau fiul meu prin instanta sa vireze bani in contul fiului meu odata cu cerere de mărire a ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie alimentara nechab nechab Buna ziua , va rog sa-mi spuneti cum sa procedez in cazul in care instanta nu a trimis catre firma unde lucreaza reclamantul instiintare pentru poprire pensie ... (vezi toată discuția)