O prietena se afla in urmatoarea situatie: pe data de 3 august 2009 i s-a terminat concediul de ingrijire a copilului si, cu aceasta data, i s-a inchis si cartea de munca, deoarece firma la care lucra a fost lichidata, certificatul de radiere avand data 24 aprilie 2009. Acum ar dori sa-si depuna dosarul pentru acordarea ajutorului de somaj, insa functionara de la Agentia Teritoriala pt ocuparea fortei de munca ii cere adeverinta de la firma lichidata cu datele firmei, cu veniturile obtinute inainte de nasterea copilului, cu contributiile firmei si ale ei la CAS, inclusiv OP-urile, dovada ca firma nu are datorii - insa toate aceste documente nu mai pot fi obtinute acum, avand in vedere ca firma a fost radiata.
Cum poate obtine ajutorul de somaj, in acest caz?
Si eu ma aflu in acelasi situatie.Pe 26 oct. se termina concediul de crestere copil si patronul mi-a zis ca s-a desfiintat postul meu si ma va pune in somaj.Am auzit ca n-am voie la somaj.Pot sa intru din concediu de crestere copil direct in somaj?
1. Angajatorul poate desfiinta postul ocupat de dvs. dar trebuie sa respecte prevederile legale.
2. Iata ce spune CCMUNN pe anii 2007-2010:
ART.74. (2) In cazurile in care unitatea este obligata, potrivit legii, sa acorde un preaviz la desfacerea contractului de munca, durata preavizului va fi de 20 de zile lucratoare.
(3) In perioada preavizului, salariatii au dreptul sa absenteze patru ore pe zi de la programul unitatii, pentru a-si cauta un loc de munca, fara ca aceasta sa afecteze salariul si celelalte drepturi. Orele absentate se pot acorda prin cumul, in conditiile stabilite de angajator.
ART.78. - (1) La incetarea contractului individual de munca din motive ce nu tin de persoana salariatului, angajatorii vor acorda acestuia o compensatie de cel putin un salariul lunar, in afara drepturilor cuvenite la zi.
(2) Prevederile alin. 1 sunt aplicabile atunci cand incetarea contractului individual de munca a intervenit ca urmare unor motive ce nu tin de persoana salariatului.
3. Puteti obtine indemnizatie de somaj, se iau in calcul lunile de dinainte de intrarea in CCC.
Da, dupa terminarea CIC, daca se desfiinteaza postul cf art 65 codul muncii, veti putea depune dosar de somaj.
Aveti nevoie de adeverinta de la angajator cu stagiul de cotizare la somaj pe 12 luni anterioare CIC.
Beneficiati de indemnizatia epntru cresterea copilului numai daca indepliniti conditia prevazuta de lege - realizarea de venituri profesionale supuse impozitului pe venit timp de 12 luni in ultimul an anterior datei nasterii copilului.
Perioada de somaj se va lua in calculul celor 12 luni.
Somaj dupa cic
gabriela81
buna tuturor,am si eu o intrebare,sau mai multe,ma aflu in concediu de crestere al copilului care ar trebui sa se incheie in data de 22 iunie anul curent,am ... (vezi toată discuția)