avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin romanesc si contractul de munca
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin romanesc si contractul de munca

Buna ziua. Am si eu o intrebare, spuneti-mi va rog daca este posibil de efectuat contract de munca in Italia doar cu cartea de identitate, neavind pasaport! Mentionez ca sunt si cetatean al Republicii Moldova si mi-am facut recent buletin romanesc, deoarece am inteles ca cu buletinul dispui de mai multe drepturi in comparatie cu pasaportul, inclusiv posibilitatea de a lucra legal in tarile UE.Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 14 August 2017
dorin_0123, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:59, 14 August 2017
Da, se poate. Cartea de identitate este actul necesar in vederea incheierii contractelor. Pasaportul este un act de calatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate expirata, calatorie in ue soringoldenkid soringoldenkid Buna seara ma numesc Sorin si as dori sa ma lamuriti intr-o problema........pe 27 ianuarie imi expira CI dar problema e ca eu sunt in Italia si pot veni acas ... (vezi toată discuția)
Reinnoire carte de identitate SebastianMich SebastianMich Am o întrebare :) Sunt in Italia de 10 anni si mia scăzut cartea de identitate de 1 an dar pașaportul este valabil. Daca vreau sa merg in Romania îmi ... (vezi toată discuția)
Angajare salariat timtexcompany timtexcompany Se poate angaja cineva cu Pasaportul? Adica poate fi considerat Pasaportul act de identitate - de ce? Am un salariat care pana acum ceva vreme lucra la negru ... (vezi toată discuția)