avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am depus o cerere, dar vreau sa primesc scrisorile la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am depus o cerere, dar vreau sa primesc scrisorile la o alta adresa

Am facut o cerere de anulare a unui proces verbal acum 3 saptamani, cerere in care am specificat si unde vreau sa-mi primesc scrisorile. Totusi, intre timp, judecatoria mi-a solicitat alte informatii, precum martori sau alte inscriptii ce imi sustin cererea. Daca nu voi depune aceste informatii la judecatorie, cererea va fi anulata. Ideea este ca baza plangerii mele este slaba, si nu stiu daca cererea va fi respinsa sau nu. In caz ca cererea va fi respinsa, va trebui sa inapoiez permisul de conducerere politiei locale. Eu voi depune informatiile cerute maine, dar voi fi plecat pentru 3 saptamani. Pot depune si o cerere unde solicit o alta adresa pentru viitoarele scrisori? Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:22, 14 August 2017
Buna seara,
DA faceti aceasta specificatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie sa arate o plangere contraventionala ? iuly. iuly. Buna ziua , am facut contestatie la procesul verbal in urma retinerii permisului de conducere la trecerea de pietoni , in procesul verbal politistul scria ca ... (vezi toată discuția)
Termeni juridici intr-un proces civil SergiuHarjau SergiuHarjau In urma depunerii unei plangeri, am primit in posta o scrisoare in care sunt obligat sa aduc niste completari cererii in maxim 10 zile, completari fara de care ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis; plangere contraventionala hory25 hory25 buna ziua, as vrea sa ma lamuriti si pe mine cu unele informatii, deoarece sunt putin pe langa tema, si mi-ar prinde bine niste sfaturi. in cursul zilei ... (vezi toată discuția)