avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce pot face?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce pot face?

Buna ziua.Am o nelamurire.Am avut un contract cu cei de la UPS.Mam mutat din orasul in care stateam.Am ramas cu o datorie de 177 lei la ei.Nepaiplatind datoria UPS mia trimis datoria la o firma de recuperare.In momentul de fata cei de la firma de recuperare miau trimis o instiintare ca am de plata suma de 444 lei.In notificare zice ca daca nu platesc suma de 444 lei ma da in judecata.Este normal ca ei sa imi puna atat de mult penalitati si dobanda?Ce ma sfatuiti sa fac
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:12, 16 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati trimis UPC ului cerere de reziliere a contractului motivand ca v-ati mutat din oras?
Dobanzile si penalitatile sunt conform contract, studiati contractul,in special la clauzele privind rezilierea,dobanzi,penalitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restanta upc romania cesionata catre top factoring gabriel_gavrila gabriel_gavrila Buna ziua! In urma cu 2 ani am reziliat amiabil un contract avut cu UPC Romania pe motiv ca urma sa ma mut in alta localitate unde ei nu puteau oferi ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperatori camyy2012 camyy2012 Buna ziua.am la o firma de recuperatori un fost abonament din 2009,mai aveam de platit suma de aprox 500ron,pana acum 2 luni mia tot venit acasa tot felu de ... (vezi toată discuția)
Reacupereare creante dupa 4 ani g3olyna g3olyna Buna ziua! Va rog frumos sa-mi dati un sfat in ceea ce priveste urmatoarea problema. In perioada august-noiembrie 2010 am lucrat la BCR-Asigurari de viata.In ... (vezi toată discuția)