avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia copilului

Buna ziua,ma numesc Caradeanu Maria astazi am fost sa depun actele ptr custodia copilului meu , si am intrebat cam cat ar dura procesul avand in vedere ca eu si tatal copilului nu am fost casstoriti legal si nu vreau decat custodia copilului si domiciliul fie la mine si mi sa spus ca prima infatisare o sa aive loc pe la sfarsitul lui septembrie ,sau chiar in octombrie, am mai mentionat de ordonanta presedintiala ptr solutionarea mai rapida a procesului si o Doamna Avocat mia spus ca nu o sa ma ajute prea mult.Este normal? Va rog ce sa fac sa ma sfatuiesc cu altcineva? Vreau sa se rezolve mai repede
Doamna, atunci e alta situatie decat ati povestit initial.
Ordonanta pentru locuinta si program de vizita, pensie. Nu ar trebui sa dureze mai mult de o luna, insa nu stiu la ce instanta aveti dosarul, depinde mult de modul ei de organizare interna si numarul de dosare.
Totusi, analizati cu multa grija argumentele din ordonanta, caci ea tinde sa nu schimbe situatia de fapt. Nu conteaza cat suferiti dv. fara copil, conteaza cat sufera el fara dv., fara locuinta anterioara, fara prietenii sau programul sau normal, fara gradinita la care mergea etc. In fata legii, dv. si tatal copilului sunteti pe plan secund.
Daca e foarte bine ingrijit si la tata, are timp de el, banuti sa-l creasca, ordonanta prezinta riscuri.
Tocmai deaceea Doamna Liliana Gradinaru vreau sa intentez ordonanta presedintiala pentru ca la tata nu este bine ingrijit nu are conditiile adecvate cresterii unui copil nu are nici un venit are o relatie extraconjugala este total iresponsabil fata de copil sta numai plecat copilul stand mai mult cu parintii acestuia care sunt in varsta si bolnavi iar la randul lor nu reprezinta nici un venit,iar dosarul l.am adresat tribunalului sect.3 de care apartin
Ultima modificare: Joi, 17 August 2017
CaradeanuMihaela, utilizator
Copilul cu tatal in ce sector locuiesc?
Jud Calarasi
Daca copilul se afla la tata in jud. Calarasi si locuieste acolo, instanta competenta ar fi cea de acolo.

Poate aveti insa sansa pentru ca va trebuie...

Daca tatal nu isi angajeaza avocat ar fi foarte bine pentru dvs.

Alte discuții în legătură

Am o problema in legatura cu divortul gynutza_sweet gynutza_sweet sunt casatorita si am o fetita in varsta de 2 ani,nu ma mai inteleg cu sotul si il banuiesc de adulter. nu stiu ce sa fac,daca plec de la el si iau fetita cu ... (vezi toată discuția)
Sechestrarea copilului meu de catre bunica paterna oana_elly18 oana_elly18 ce pot face sa o pot acuza pe bunica paterna a fiului meu minor, in varsta de 3 ani si 5 luni, de sechestrarea copilului meu, avand in vedere ca eu si tatal ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala pt desfacerea casatoriei AncaZT AncaZT Buna ziua. Ma gasesc in urmatoarea situatie. Sunt in proces clasic de divort si custodie cu fostul meu sot, care initial din motive diverse a tot suferit ... (vezi toată discuția)