avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Copie certificat de nastere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Copie certificat de nastere

Buna ziua
Am nevoie de o copie a certificatului de nastere al bunicii nascuta in anul 1903, in localitatea Calugareni-Ilfov.
Cine poate sa ma indrume de unde as putea obtine acest document?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:45, 20 August 2017
Buna seara,
De la Primaria localitatii in care s-a nascut.
Dela biroul de stare civila al comunei sau dela arhivele statului jud. giurgiu.
Dar in localitatea unde s-a inregistrat decesul nu poate exista si o copie a certificatului de nastere,ma gandesc??
catalina_ro a scris:

Dar in localitatea unde s-a inregistrat decesul nu poate exista si o copie a certificatului de nastere,ma gandesc??

Cand omul moare, i se da certificat de deces, nu de nastere.
Ultima modificare: Miercuri, 16 August 2017
emil6702, utilizator
Nu va da nimeni asa ceva. La ce va trebuie?

Alte discuții în legătură

Acte de identitate coldheat coldheat bunicii mei au avut 9 copii . primii 5 s-au numit NAE..... iar ultimii 4 sau numit POPA ..... primii 5 sau nascut in perioada 1900 - 1912 , iar ceilalti 4 in ... (vezi toată discuția)
Certificat de deces disparut SuzyCat SuzyCat Buna ziua.Am o intrebare mai neobisnuita si va rog ,daca se poate ,sa ma ajutati cu niste sfaturi. Sotul meu impreuna cu tatal sau incearca sa faca ... (vezi toată discuția)
Certificatul de nastere al unei persoane decedate - obtinere dariad dariad Mi s-a cerut de catre o institutie sa prezint in copie, certificatul de nastere al mamei, care este decedata, pe langa certificatul de deces! Pe langa faptul ... (vezi toată discuția)