Buna ziua
Am nevoie de o copie a certificatului de nastere al bunicii nascuta in anul 1903, in localitatea Calugareni-Ilfov.
Cine poate sa ma indrume de unde as putea obtine acest document?
multumesc anticipat
Trebuie sa demonstrez la o primarie ca numele de fata al bunicii mele este acelasi cu cel al celui ce apare in registrul agricol, (pentru reconstituirea dreptului de proprietate asupra unui amarat de teren) pentru care din 2005 tot sunt plimbata.
Din certificatul de deces se vede clar cum o chema pe bunica la nastere. De la locul nasterii puteti solicita doar o adeverinta, anexa 9 din care sa rezulte doar ca nasterea bunicii dvs. a fost inregistrata. Doar ca din adeverinta nu rezulta decat numele ei de fata, atat, fara alte date de stare civila. Solicitati certificatul de deces. Certificat de nastere nu va poate elibera nimeni deoarece se elibereaza doar titularului, in acest caz fiind decedat, nu va ramane decat sa apelati eventual la un notar unde sa deschideti succesiunea. Notarul poate solicita extrase dupa toate actele de stare civila, astfel incat sa se poata demonstra originile bunicii.
Acte de identitate
coldheat
bunicii mei au avut 9 copii . primii 5 s-au numit NAE..... iar ultimii 4 sau numit POPA ..... primii 5 sau nascut in perioada 1900 - 1912 , iar ceilalti 4 in ... (vezi toată discuția)