avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Deteriorare drum public
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Deteriorare drum public

Buna ziua! In urma cu aproximativ 60 de zile am comandat o masina de mare tonaj cu nisip la o casa in constructie. Casa este pe o straduta care se ramifica din drumul principal si este asfaltata de 2-3 ani. Cand a intrat masina pe acel drum, in zona canalelor asfaltul s-a lasat. Tin sa mentionez ca pe acea straduta nu este niciun indicator de restrictie a tonajului, in fapt, nu este niciun indicator. Stiu ca din punct de vedere moral, eu ar trebui sa repar asfaltul, insa vecinii mei au inceput un mic scandal in care doresc si ei despagubiri cum ca e la ei la poarta. Drumul este inca accesibil, chiar daca asfaltul s-a lasat cam 4-5 centimetri fata de nivelul initial. In cazul in care m-ar actiona in judecata, as avea castig de cauza? Cine este principalul vinovat in acest caz? Multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:32, 17 August 2017
Administratorul drumului ar fi putut fi indreptatit la despagubiri daca drumular fi fost corect semnalizat si executat.
Ce drum e?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabili dupa ancheta dabc111111 dabc111111 Cazul este unul mediatizat fiind vorba despre un autobuz rasturnat pe un dig din Tulcea acum 2 ani,soldat cu 4 victime. Acum 1 saptamana am fost chemata la ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru radar in localitate fara panou de semnalizare deric deric Buna ziua, Am fost surprins de un echipaj de politie cu radar nou pe o portiune de drum proaspat asfaltata aflata intr-o localiatate, circuland cu viteza de ... (vezi toată discuția)
Turnat asfalt pe drum, nu mai pot sa ies in curte ardeleanu100 ardeleanu100 Daca se poate sa ma lamuriti si pe mine; Am o casa la tara, langa drum,zilele trecute o venit randul sa refaca covorul asfaltic,toate bune si frumoase ... (vezi toată discuția)