avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Nume si prenume persoana cautata
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Nume si prenume persoana cautata

Asa dor sa gasesc acceasta persoana Gălățeanu Elena ca nu mai stiu nimik de ea .multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:15, 18 August 2017
Incercati pe retelele de socializare.

Sunteti rude? Calea oficiala ar fi o cerere la Evidenta persoanelor, dar daca o gasesc si nu vrea sa va fie comunicata adresa unde locuieste n-or sa va spuna nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ma numesc mihai si caut o fata pe nume crețu marcela ... Mihai bn Mihai bn Buna ziua ma numesc mihai si caut o fata pe nume Crețu Marcela din Hîncești deja de un an nu mai stiu nimik de ea (vezi toată discuția)
Depistare verisoara primara ContSters324705 ContSters324705 ar putea cineva sa ma indrume cum s-o gasesc pe verisoara mea primara, a carui nume de familie nu-l cunosc, ci doar numele de fata al mamei ei (sora mamei ... (vezi toată discuția)
Cautare proprietar GermanAlex GermanAlex Am o parcela de teren in Cluj. Fiindca in Cluj primaria nu se ocupa de PUZ, trebuie sa il fac eu. Din pacate nu il pot face doar pe parcela mea, ci trebuie sa ... (vezi toată discuția)