avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Carte tehnică imobil
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Carte tehnică imobil

Aș dori să știu referitor la Cartea Tehnică a unui imobil construit în anul 1968.

De unde pot să o iau?
Mă interesează ansamblul de instalații și conducte de apă caldă și încălzire.

Într-un litigiu cu Asociația de proprietari, instanța a admis și dispus depunerea acesteia ca probă de către Asoc.
Asoc. spune că nu o are.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:30, 17 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acest document s-a intocmit in 4 exemplare, raspandite la:
- proiectantul imobilului;
- constructor;
- primaria localitatii;
- as. locatari/proprietari;

De obicei ex. 3-4 au fot date la primarie, urmand ca dupa definitivarea formalitatilor de inchegare a as. locatari/proprietari, primaria sa predea exemplarul 4, asociatiei respective.
Acum, pentru ca au mai fost asemenea topicuri, unii dintre noi, cei care tot intrebam unde este "cartea" noastra, au gasit-o la vechile gospodarii comunale, adica cei care au in evidenta spatiile locative din localitatea dvs. In Bucuresti aceste spatii locative erau in evidenta unor ICRAL-uri, care au bulibasit arhiva de nu mai stiu nici ei ce tre' sa faca... Oricum, de-acolo se poate lua o copie a CT., dar costa ceva...

In situatia in care nu gasiti CT, mergeti la instanta (prin avocat) si declarati ca nu ati primit CT si sa incerce sa o ceara de la Primarie. Daca la insistenta Judecatoriei, se va gasi CT, atunci poate faceti si dvs. o copie.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. unde as putea gasi in cluj napoca, cartea tehnica ... Nicolae D. Nicolae D. Buna ziua. Unde as putea gasi in Cluj Napoca, cartea tehnica a unui bloc din cartierul Gheorghieni? (vezi toată discuția)
Carte tehnica in posesia fostului icral liviuefer liviuefer Buna ziua, Incercam sa recuperam cartea tehnica a unui imobil dat in folosinta inainte de \'89. Am realizat ca aceasta poate fi in posesia AVL Berceni, ... (vezi toată discuția)
Spatii ale asociatiei de proprietari omul70 omul70 Asociatia de proprietari poate sa detina spatii cu alta destinatie decat cea de locuinta in urma unei donatii? Daca da ele sunt bunuri comune ale ... (vezi toată discuția)