avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avocat pentru legea nr 9/1998 si a legii 290/2003- ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avocat pentru legea nr 9/1998 si a legii 290/2003- acordarea compensatiei pentru bunuri retinute Basarabia

Buna ziua,

Caut si eu sa ma indrumati va rog catre un avocat specializat in retrocedarea de bunuri a refugiatilor din Basarabia .
Dupa depunerea dosarului si completarea si recompletarea lui la Prefectura bucuresti am fost refuzata deoarece imi este imposibil sa gasesc certificatul de deces al strabunicului care a murit in inchisoare in Basarabia ca prizonier de razboi.
In momentul de fata am nevoie sa facem contestatie la negatia primita.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vanesacosma , utilizator 17:09, 12 Septembrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Bună ziua.
Deși este vechi mesajul.... Ați reușit ceva?

corinatengher a scris:

Buna ziua,

Caut si eu sa ma indrumati va rog catre un avocat specializat in retrocedarea de bunuri a refugiatilor din Basarabia .
Dupa depunerea dosarului si completarea si recompletarea lui la Prefectura bucuresti am fost refuzata deoarece imi este imposibil sa gasesc certificatul de deces al strabunicului care a murit in inchisoare in Basarabia ca prizonier de razboi.
In momentul de fata am nevoie sa facem contestatie la negatia primita.

Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri conf. legii 290 / 2003 Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Tatalui meu i s-a respins cererea privitoare despagubirilor ramase in Basarabia ca urmare a parasirii fortate de catre bunicii sai a proprietatilor avute, in ... (vezi toată discuția)
Despagubire refugiat basarabia legea 290/2003 kontikki kontikki Buna ziua, bunica mea a fost refugiata din basarabia si a obtinut o hotarare a prefecturii brasov, comisia judeteana de aplicare a legii 290 privind valoarea ... (vezi toată discuția)
Despăgubire de la anrp_din 2017 vmbarba vmbarba Bună ziua, Aș dori să aflu dacă trebuie să depun declarația 600 până la 31 ianuarie 2018 pentru despăgubirea făcută de ANRP în septembrie 2017, ... (vezi toată discuția)