avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua! As dori sa stiu, pentru a beneficia de stimulentul de insertie, trebuie sa ma intorc la locul de munca anterior sau ma pot angaja in alta parte?
Cel mai recent răspuns: focavasile , utilizator 21:58, 23 August 2017
Nu e necesar sa te intorci la fostul loc de munca. La dosarul pt stimulet trebuie sa depui doar dovada ca te-ai intors in campul muncii, nu intereseaza unde, ci doar ca obtii venituri impozabile.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent reinsertie  La implinirea 1 an al copilului, mama nu vrea sa se intoarca la fostul loc de munca ci sa aiba o activitate independenta in consultanta. La fostul loc de munca ... (vezi toată discuția)
Contract de munca in timpul concediului de crestere copil Gynamunteanu Gynamunteanu Buna ziua, sunt in crestere copil si doresc sa ma angajez la o firma cu un alt tip de activitate decat cel anterior, pe o perioada determinata, fara a mi da ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie Mădălinaotilia Mădălinaotilia Bună ziua. M-am întors în câmpul muncii anul trecut în luna iunie la un job nou după concediu crestere copil și beneficiez de stimulent insertie. Acum ... (vezi toată discuția)