avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... drepturi si obligatii la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

drepturi si obligatii la bloc

Buna ziua,
Locuiesc intr-un bloc de 2 ani, nu am avut niciodata conflicte cu vecinii. Eu am o fetita de 15 ani. Nu este un copil rebel dar ca orice adolescent mai da si ea muzica putin mai tare cand este singura acasa, Nu va inchipuiti ca zguduie geamurile si nici ca este un obicei. Sa spunem de 2-3 ori pe luna se intmpla, iar muzica nu este atat de tare incat daca suna un telefon in camera alaturata sa nu il auzi. Am dat acest exemplu ca sa se inteleaga ca nu este chiar exagerat de tare zic eu.... Si ca orice adolescent o mai apuca topaila orin casa cand se bucura de ceva. Cat poate topai??? 5 minute zic.... Nu va inchipuiti iar ca o tine tot intr-o topaiala... Oricat ar fi viata de roz la varsta aceata nu are motiv de topaiala in fiecare zi!!!
Stau la etajul 4 iar la etajul 3 s-a mutat de curand fiul celei ce locuia inainte. Si-a facut un obicei sa vina la mine la usa la cel mai mic zgomot. Chiar nu are voie sa mai topaie si ea ocazional???? Chiar nu are voie sa dea muzica putin mai tare de 2 ori pe luna? eu cred ca nici nu exagerat si nici nu a facut acest lucru dupa ora 8 seara sau inainte de 9 dimineata. Ce sa ii fac sa o trimit in club? Este un copil cuminte, ea mege doar la MC. Chiar nu cred ca a exagerat nici cu "topaiala" cum spune vecinul meu, nici cu muzica...
Ce argumente ii pot aduce contra aftrmatiilor lui pt ca deja devine stresant ca la orice ora sa am grija sa nu fac zgomote care il pot deranja??
Ultima modificare: Joi, 17 August 2017
emine, utilizator
fata trebuie sa respecte niste ore de liniste.
Iar baiatul (chiar asa, cati ani o avea?) trebuie pus la punct; cu mult curaj !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin pisalog... ajutor shawnek_84 shawnek_84 Buna ziua!!! probabil k multi se confrunta cu astfel de probleme dar nu stiu cum sa rezolv probleme.De 6 luni m am mutat cu prietenul meu si aici exista un ... (vezi toată discuția)
Cum rezolv o roblema legata de muzica din club, cu vecinii? AlecsandraB AlecsandraB Buna ziua! Detin un club intr-un spatiu aflat in inchiriere. L-am renovat si l-am deschis de 2 saptamani, insa programul este doar vineri si sambata incepand ... (vezi toată discuția)
vecini neintelegatori. Georgiana R Georgiana R Buna ziua. Am si eu o nelamurire in legatura cu linistea publica. Eu stau la bloc si de vreo doua - trei saptamani un vecin , care de fapt sta in scara de ... (vezi toată discuția)