avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sechestrare marfa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sechestrare marfa

Buna ziua . In urma cu 3 luni am luat o casa pentru a face un punct lucru pentru firma, cum proprietarul nu detinea toate actele de intabulare si autorizatii a fost de acord sa mutam bagajele, sa facem noi dotarile necesare , iar cheltuilelile se scad din chirie. Intre timp noi am cumparat toate necesare , au fost instalateobiectele sanitare, prize, a fost facut contractul de curent... cu acordul propietarului am facut si o anexa din lemn , anexa ce a fost ceruta la inceput.... am amenajat si o gradina .... a trecut 1 luna de cand tot ne amana cu actele si noi nu puteam finaliza nimic din acest motiv... Cand am avut o discutie mai serioasa cu aceasta persoana ca vreau sa urgentam actele , el a devenit foarte agresiv si chiar a inceput sa ne ameninte ca daca nu ne convine sa parasim locatia.A pus lacat la poarta si nu mai pot intra nici macar sa ridic produsele cu care sa lucram la firma.Am apelat la un avocat care sa ma indrume corect ce sa facem in acest caz..Am fost la politie sa facem o plangere si ne-am dus sa cerem ridicarea marfii , binenteles d.l proprietar a avut un comportament agresiv si a jignit acest avocat.Am cerut d.lui avocat sa aduca de la tribunal o cerere in care sa ne putem lua tot de acolo cu un proces verbal de ridicare a bunurilor. Nu am primit nici un raspuns , Ce sfat imi dati , ce sa fac, cui sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: lory22 , utilizator 10:41, 18 August 2017
Nu ati specificat: dvs. ati inchiriat locuinta sau doriti sa o cumparati? Ati incheiat contract cu proprietarul imobilului? Nu se intelege exact ce raport juridic exista.
Conractul de inchiriere nu se facuse ca d-l astepta intabularea.
Pentru anexa construita aveti acordul scris sau verbal? Nu cred ca veti rezolva fara o actiune in instanta. Documente justificative pentru imbunatatirile aduse, aveti? Banuiesc ca doriti sa va recuperati sumele cheltuite.
Am doar facturi fiscale pe firma a tot ce am luat acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

urgent!!! am castigat licitatia... nu pot intra in posesie !?! sau pot !?! LOPY LOPY Buna, am castigat o licitatie la finante, si, am achizitionat un garaj. Mi s-a dat proces verbal si factura in urma licitatiei, am mers la cadastru si am ... (vezi toată discuția)
Executare silita mpetre mpetre Buna ziua, Am cumparat un apartament in anul 2005 dar nu avea intabularea facuta (am actele de vanzare cumparare, la primarie/utilitati e trecut pe numele meu ... (vezi toată discuția)
Granituire margaretapetca margaretapetca buna ziua as dori daca se poate consultanta de la dvs.cu privire la granituirea dintre propritatea me si a unuia dintre vecini. in urma cu cativa ani am ... (vezi toată discuția)