avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Restructurare/desființare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Restructurare/desființare post

Bună ziua!

Am fost anunțată ca mi se va desfiinta/restructura postul. Cum pot face sa evit asta?

Mulțumesc mult anticipat pentru un răspuns urgent!
Cel mai recent răspuns: Chirila_G , utilizator 22:27, 27 Septembrie 2017
Nu prea aveti cum sa evitati. Cand primiti decizia de concediere o puteti contesta in instanta.
Preavizul începe după notificare sau după decizie?

Mulțumesc mult anticipat pentru un răspuns urgent!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare decizie restructurare teutza77 teutza77 Buna ziua, Apelez la sprijunul dvs intr-o situatie delicata: Am primit o decizie de restructare a postului, in care nu se precizeaza situatia locurilor ... (vezi toată discuția)
Termen contestatie concediere Amalia73 Amalia73 Buna ziua, ma aflu in situatia in care mi-a fost comunicata o notificare de preaviz privind desfiintarea postului pe care il ocup.In aceasta notificare de ... (vezi toată discuția)
Concediere Sfrleaza Sfrleaza Buna ziua! Vineri am fost anuntata de catre colegul meu ca de pe 15 incetam colaborarea. La intrebarea \"de ce?\" mi-a raspuns ca asa a hotarat seful nostru. ... (vezi toată discuția)