avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua cum pot afla daca soțul beneficiază de ccc ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua cum pot afla daca soțul beneficiază de ccc a băgat dosarul pe 13 iulie când trebuie sa i vina decizia ?

Ccc
Cel mai recent răspuns: Georgeuk , utilizator 16:26, 19 August 2017
In maxim 1 luna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie fraga fraga Buna ziua! Daca mama, care este in CCC, vrea sa se intoarca la munca cand copilul are 1 an si 7 luni si tatal vrea sa intre in CCC, pana cand are voie tatal sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil! IonutV21 IonutV21 Sotia mea lucreaza de 1 an si 8 luni, de putin timp i s-a prelungit contractul de munca pentru a 3 a oara pe perioada determinata,de data aceasta pentru ... (vezi toată discuția)
Cocediu crestere copil - luna aferenta tatalui arni83 arni83 Buna ziua, Am urmatoarea problema, sotia mea a optat pentru concediu de crestere a copilului pentru 2 ani, copilul implineste varsta pe 11.07.2016, sotia a ... (vezi toată discuția)