avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor social / indemnizatie,rog raspuns
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor social / indemnizatie,rog raspuns

Buna ziua! Suntem o familie de 3 persoane : eu, concubinul meu si fetita de 10 luni. El a lucrat, dar a trebuit sa isi dea demisia si a depus dosar pt indemnizatie de crestere copil, pe care urmeaza sa o primim. Eu nu am lucrat deloc. In afara de indemnizatia de 1232 lei plus alocatia fetitei (200 lei), nu avem alte venituri. Nu avem bunuri pe numele nostru. Locuim cu chirie. Intrebarea mea este urmatoarea: am putea beneficia de ajutor social in aceste conditii ,avand in vedere veniturile pe care le avem? Daca da, cam cat am primi lunar? Pt ca locuim cu chirie,orice ban in plus ne este de folos. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 23:44, 20 August 2017
Singura posibilitate de a obține venituri suplimentare este să vă găsiți un loc de muncă și să lucrați.
Nu vă încadrați pentru dreptul de a primi ajutor social, la un venit în casă de 1232 lei.
Pentru lămuriri și informații suplimentare adresați-vă serviciului de ASISTENȚĂ SOCIALĂ de la Primărie, și solicitați o ANCHETĂ SOCIALĂ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara linerunner linerunner Buna ! Am si eu o nelamurire cu pensia alimentara In urma cu 5 ani am obtinut custodia fetitei mele. In aceeasi sentinta s-a decis ca mama fetei sa ... (vezi toată discuția)
Mama necasatorita, fara venituri, cu copil recunoscut de tata (cetatean strain) Angela36 Angela36 Buna ziua, Va rog ajutorul in urmatoarea situatie: Tocmai m-am intors din Italia cu fetita mea de 10 luni, pe care am nascut-o acolo si a fost recunoscuta ... (vezi toată discuția)
Ajutor social si alocatia complementara sanda2009 sanda2009 buna seara. am un caz de mama singura cu o fetita de 3 ani si 2 luni si un viitor bebelus care se va naste in februarie. momentan mama beneficiaza doar de ... (vezi toată discuția)