avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Concurs de admitere la INM 15 noiembrie 2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Concurs de admitere la INM 15 noiembrie 2009

Institutul National al Magistraturii (INM) va organiza, in data de 15 noiembrie, concursul de admitere in magistratura pentru juristii cu o vechime in specialitate de cel putin 5 ani.
Ce parere aveti?
Succes la studiu!
Ultima modificare: Joi, 1 Octombrie 2009
ContSters74561, utilizator
Cel mai recent răspuns: Kateri , utilizator 15:50, 15 Octombrie 2009
eu cred ca sunt suficiente cauzele + conventia
uitati-va pe intrebarile date in anii trecuti , sunt accesibile si chiar fara prea mult studiu CEDO pot fi solutionate in mod corect
desigur cine s-a apucat din timp de studiu cred ca ajuta cartea lui Barsan - comentariu pe articole
insa eu cunosc persoane care au intrat citind doar cauzele
Ultima modificare: Luni, 5 Octombrie 2009
ENGFULL, utilizator
certificarea pentru conformitate cu originalul de catre candidat consta in faptul ca trebuie sa scriem noi pe copii conform cu originalul si apoi sa semnam sau sa le legalizam? imi spuneti si mie va rog, dau prima oara si nu vreau sa gresesc cu nimic!
scris de mana"conform cu originalul" si semnat
ENGFULL a scris:

scris de mana"conform cu originalul" si semnat

multumesc, gata, maine ma inscriu. Succes si voua!
am si eu o nelamurire si ma intrebam daca ma poate ajuta cineva , am inteles ca la incadrarile directe exista o conditie in care pot participa si politistii as vrea sa stiu daca asa cum pot da ofiterii de politie cu vechime judiciara de 5 ani daca pot da si agentii de politie licentiati in drept si cu vechime judiciara de 5 ani,din punct de vedere al studiilor juridice intre ofiterul de politie si ag de politie licentiat in drept nu este nici o diferenta iar daca nu ce ar fi de facut pentru a putea participa la examen si ag de politie

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura?!? anneka_zarova anneka_zarova Va rog frumos poate cineva sa-mi raspunda la urmatoarea intrebare: Se poate sa dai examen pentru admitere la magistratura provenind dintr-o ramura judiciara ... (vezi toată discuția)
Intrebare vechime in specialitate papiioana papiioana Salutare! Am urmatoarea intrebare: la concursul de admitere în magistratura pot participa, intre altii, consilierii juridici cu o vechime în specialitate de ... (vezi toată discuția)
Inm 5 ani posibilitate derogare ionu roman ionu roman Intrebarea mea este daca este posibil ca mai am 1 an si jumatate pana as face 5 ani vechime juridica. Se poate sa particip la aceasta sesiune in anul in care ... (vezi toată discuția)