Institutul National al Magistraturii (INM) va organiza, in data de 15 noiembrie, concursul de admitere in magistratura pentru juristii cu o vechime in specialitate de cel putin 5 ani.
Ce parere aveti?
Succes la studiu!
eu cred ca sunt suficiente cauzele + conventia
uitati-va pe intrebarile date in anii trecuti , sunt accesibile si chiar fara prea mult studiu CEDO pot fi solutionate in mod corect
desigur cine s-a apucat din timp de studiu cred ca ajuta cartea lui Barsan - comentariu pe articole
insa eu cunosc persoane care au intrat citind doar cauzele
certificarea pentru conformitate cu originalul de catre candidat consta in faptul ca trebuie sa scriem noi pe copii conform cu originalul si apoi sa semnam sau sa le legalizam? imi spuneti si mie va rog, dau prima oara si nu vreau sa gresesc cu nimic!
am si eu o nelamurire si ma intrebam daca ma poate ajuta cineva , am inteles ca la incadrarile directe exista o conditie in care pot participa si politistii as vrea sa stiu daca asa cum pot da ofiterii de politie cu vechime judiciara de 5 ani daca pot da si agentii de politie licentiati in drept si cu vechime judiciara de 5 ani,din punct de vedere al studiilor juridice intre ofiterul de politie si ag de politie licentiat in drept nu este nici o diferenta iar daca nu ce ar fi de facut pentru a putea participa la examen si ag de politie