avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare casa, succesiune nedezbatuta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare casa, succesiune nedezbatuta

Buna ziua.sunt din MANGALIA.bunica mea are o casa la DOROHOI pe care am pus-o in vanzare .In prezent locuieste in MANGALIA cu mine si parintii mei.Bunicul meu este decedat au impreuna doua fete pe mama si matusa mea care acum se afla in Italia dar nu reusim sa vorbim cu ea.Bunica are alzheimer ,am fost cu ea la un psihiatru si ne-a confirmat diagnosticul care este vizibil dar nu avem acte care sa confirme boala.DECI cu bunica cu Alzheimer cu matusa mea care nu este in tara ce pasi trebuiesc urmati sa vindem casa.MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: elena6777 , utilizator 15:02, 20 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curatela pentru o persoană fără discernământ. care sunt pașii ce trebuie urmați? TAPACIAN TAPACIAN Care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru a reprezenta o persoană cu Alzheimer, fără discernămînt -ma refer la pensie pentru a-i plati un loc la cămin ... (vezi toată discuția)
Expertiză psihiatrică m.suciu m.suciu Bună ziua! În ce condiții se poate cere expertiza psihiatrică pentru un membru al familiei, pensionar, ale cărui tulburări de comportament au devenit ... (vezi toată discuția)
Tutore legal petrescuemil2011 petrescuemil2011 Buna ziua. Va supun atentiei urmatorul caz, o persoana in varsta, bolnava de Parkinson si Alzehimer, cu acte care atesta acest lucru, poate fi reprezentata ... (vezi toată discuția)