avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul tatalui nou-nascutului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul tatalui nou-nascutului

Buna ziua,
Am rugamintea de a ma informa, daca la nasterea copilului,
angajatorul este obligat sa-i acorde tatalui, un salariu ca stimulent.
Mentionez ca firma este privata,nu are prevazut asa ceva in nici un document.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:24, 22 August 2017
Ca stimulent pt ce?
Acordarea unui ajutor de nastere este posibila numai daca este me too u in c.i.m. , in c.c.m. aplicabil sau in regulamentul intern al angajatorului.

In lipsa unor astfel de prevederi, angajatorul nu are nicio obligatie in acest sens.
pentru nasterea copilului,un salariu
Nu primește bani în plus dacă nu exista în contract acest drept.
Asa cum am mentionat anterior, acordarea unui ajutor de nastere este posibila numai daca este mentionata in c.i.m. , in c.c.m. aplicabil sau in regulamentul intern al angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata indemnizatiei la nasterea primului copil valcris valcris Buna ziua. Am auzit de curand ca, la nasterea primului copil, angajatorul iti plateste o prima de nastere a primului copil. Mentionez ca lucrez in sectorul ... (vezi toată discuția)
Salariu bonus acordat la nasterea copilului ducuucud ducuucud sotia salariat in privat. eu functionar public. doresc sa stiu daca pot beneficia de bonus acordat la nasterea copilului? (vezi toată discuția)
Salariu mediu pe unitate la nasterea primului copil 2015 Daniela888 Daniela888 Buna ziua, Avand in vedere ca pentru 2015 nu mai este in vigoare un contract colectiv de munca la nivel national, pentru o societate comerciala ... (vezi toată discuția)