avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de muncă - concediu din 2015 neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de muncă - concediu din 2015 neefectuat

Mai am 5 zile de concediu de odihna din 2015, mai am dreptul sa il iau?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:01, 20 August 2017
Dreptul il aveti, insa angajatorul avea obligatia sa vi-l acorde pana la 01.07.2017.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna la reintoarcerea din ccc stoianandra stoianandra Buna ziua, am nascut la data de 7 septembrie 2015 si pana atunci nu beneficiasem de niciuna dintre cele 25 de zile de concediu anual. In 30 decembrie 2015,dupa ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dupa revenirea din concediul pentru cresterea copilului aom15 aom15 Buna ziua! Lucrez in invatamat, sunt titulara, iar in anul 2015, 20 aprilie, am intrat in concediu prenatal/postnatal, apoi in concediu pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna obligatoriu elena_gg elena_gg Buna seara, Am contract de munca individual ca bugetar din ianuarie 2015, in tot acest timp nu am avut concediu de odihna. Nu am dorit concediu de odihna si ... (vezi toată discuția)