avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1660 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Am relansat avocatnet.ro. Cum vi se pare?
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Am relansat avocatnet.ro. Cum vi se pare?

Bună ziua tuturor,

Astăzi am relansat avocatnet.ro – site-ul nostru are un design nou, este mai atractiv și mai usor de folosit și se încarcă mult mai mai repede.

Noua versiune poate fi accesată de pe orice dispozitiv (calculator, laptop, tabletă, telefon): design-ul se păstrează pe oricare dintre aceste dispozitive, vor exista doar mici adaptări în funcție de mărimea ecranului de pe care ne veți urmări.

Dincolo de înfățișarea îmbunătățită, ne-am dorit ca noua versiune să vină și cu o experiență de utilizare mai ușoară și mai plăcută pentru toți utilizatorii. În acest scop, am organizat mai bine informațiile în site, astfel încât să găsiți mai ușor conținutul care vă interesează atunci când aveți nevoie de el, indiferent că e vorba de articole produse de redacția avocatnet.ro sau discuțiile din forum ale comunității.

Punctez pe scurt câteva dintre noutăți:
- secțiunea de articole din meniu a fost redenumită Știri&Analize, iar în cadrul ei veți putea găsi toate categoriile de informații disponibile și până acum;
- secțiunea de Forum din meniu se numește acum Întrebări & Răspunsuri, iar utilizatorii și consultanții vor găsi direct în meniu cele mai importante funcționalități de care au nevoie pentru a urmări întrebările și răspunsurile personale;
- urmărirea articolelor și discuțiilor publicate în site este mult mai facilă, trecerea de la o pagină la alta se va face printr-o simplă derulare a paginii (scroll).

Lansarea de azi e doar un vârf de iceberg, căci în lunile următoare site-ul va cunoaște și alte îmbunătățiri și dezvoltări, menite să asigure funcționalități noi, utile comunității. În acest moment, unele facilități au fost puse pe o listă de rescriere, urmând să fie lansate între-o versiune nouă, așa că ne-ar ajuta foarte mult dacă ne-ați spune ce funcționalități (actuale/noi) credeți că vă sunt importante și necesare pentru a le putea dezvolta cu prioritate.

Evident, ca întotdeauna, așteptăm orice observații și sugestii de îmbunătățire pentru site - scopul nostru e să dezvoltăm un avocatnet.ro care să vă placă și să vă fie în continuare cel puțin la fel de util ca și până acum.

Și pentru că lansarea unei versiuni noi este un moment festiv pentru un site, dați-mi voie să mulțumesc public (și cu emoție) tuturor celor celor care au contribuit la creșterea frumoasă a acestui proiect unic în România. avocatnet.ro nu este și nu a fost niciodată despre o singură persoană. avocatnet.ro este rezultatul efortului comun, a zeci și sute de oameni care au pus umărul la construirea acestui loc pe internet care ajută zilnic sute de mii de români. Datorită acestor oameni, răspândiți în toate colțurile țării, România are astăzi un site care îi explică legislația, care îi spune, într-un limbaj pe care oricine poate să îl priceapă, cum să se descurce în hățișul zecilor și sutelor de reglementări și reguli care apar zi de zi. Într-o țară în care legile se schimbă mai des decât răsare soarele, iar ce știai azi nu se mai aplică mâine, un proiect ca avocatnet.ro e cel care face lumină. Ca și cum ți-ar aprinde cineva becul într-o încăpere tenebroasă, din care nu știi cum să ieși.

Nimic din ceea ce este și face astăzi avocatnet.ro nu ar fi fost posibil fără încrederea și sprijinul pe care ni le-au acordat în cei 16 ani de cînd existăm: cititorii care ne accesează zilnic, consultanții care dau răspunsuri la întrebările publicate în fiecare zi, moderatorii și administratorii din forum, abonații la serviciul premium fără de care nu am fi reușit să creștem atât de mult.

În numele meu și al colegilor mei, vă mulțumesc cu drag tuturor și sper să creștem în continuare împreună. România are nevoie de noi. :)

O zi frumoasă,
Roxana
Ultima modificare: Miercuri, 23 August 2017
pianistul, administrator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati facut mult rau prin aceasta schimbare, eram obisnuit cu cel vechi. La acest nou nu mai gasesc nici mesajele din sectiunea ,,Intrebarile tale'' sau din sectiunea ,,Discutii urmarite'''. S-a sters toate mesajele din sectiunile mentionate mai sus, aveam nevoie de ele, ;i, asa cum am spus mai sus, eram obisnuit cu cel vechi.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Nu s-a șters nimic. Dacă apăsați pe Discuții urmărite, din meniul din stânga, ajungeți la discuții urmărite. La fel și cu Întrebările tale. Înțeleg doar ca dumneavoastră ați vrea să se listeze direct mesajele din discuții și nu discuțiile în sine. Nu?

Mulțumim de feedback.
Ultima modificare: Marți, 22 August 2017
Alin Popescu, administrator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si eu eram obisnuita cu cel vechi si nici nu am avut mult timp sa ma uit pe cel nou. Azi alerg iar, dar cum am ceva timp o sa-l aprofundez.

Totusi, in afara de faptul ca forumul a aratat la fel ani de zile si, prin urmare, va fi o perioada de tranzitie si readaptare (adica efort si uneori frustrari), imi pare extraordinar ca s-a mers pe un forum intuitiv.
Este mult mai usoara derularea paginilor la fel pe mobil si desktop, fara sa dai la pagina doi etc. Este putin ciudat ca iti apare numele (nu stiu daca tuturor, dar cel putin consultantilor) in loc de username, e putin cam public. Asta are si o parte buna, anume ca par mai asumate raspunsurile, nu date pentru numarul de mesaje, poate se va marsa mai mult pe calitate cand numele iti apare langa aberatii. ;P
Nu imi place noul logo, seamana cu al unei companii de vanzari online. In plus, toate sunt la moda rosii.
Imi place designul, e mult mai usor de citit negru pe alb, fara multa culoare si poze stridente. La inceput toti vor comenta, nici eu nu m-am obisnuit, insa stiintific e mai usor de urmarit o astfel de pagina care respira decat una plina de butoane colorate si poze.
Nu stiu inca partea de reclame cum e, am sa mai stau pe formatul nou si revin.

A, mersi de intro-ul ala care apare cand sa contactezi un consultant, e mult mai aproape de ce discutasem acum ceva mult timp: nici nu isi asuma saitul contactarea lui X si Y, dar nici nu incurajeaza consultantii slabi. Are un scop educativ, e super.
Daca as putea cere ceva, ar fi ca e tare bine sa includeti o fraza in care sa atentionati userii sa solicite in mod explicit contract semnat si chitanta pentru banii platiti si sa se asigure ca consultantul se prezinta unde spune contractul (in instanta, la negociere, la registru, la ANAF etc.). Stiu, elementar, dar se intampla atat de des si nimeni nu ia o initiativa.
E foarte greu sa lupti impotriva acestor lucruri, initiativa nu exista, asumare nu exista. Daca vrei, fac eu o fraza scurta-scurta... sub 3 randuri.
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Rosul de peste tot e foarte deranjant. Era mult mai bine cu culori masculine, albastru si negru ca inainte, asa se fac site-urile, nu cu rosu. E obositor.
Ma uit dupa functia de cautare si nu o mai gasesc. Cautam un subiect in forum dar nu am cum azi. Ati scos functia de cautare? Mie una nu imi place, e mai libera spatiul dar mai inghesuit textul si ma oboseste. Dar, ma rog, nu e site-ul meu.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, din pacate nu mai aveti functia " cauta" in Forum, acea modalitate prin care puteam tasta o expresie dupa care sa ne apara dezbateri in forum pe subiectul respectiv. Cum poti altfel sa gasesti ceea ce cauti? Este imposibil sa stai sa rulezi fiecare din cele cateva mii de pagini, chiar si asa impartite pe categorii. Dar poate nu am gasit eu celula respectiva. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Modificare versiune de mobil a avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu Buna ziua, Astazi am lansat o noua versiune de mobil a siteului. Noutatile sunt urmatoarele: - este posibila editarea mesajelor scrise de utilizatori, timp ... (vezi toată discuția)
Modificari 8 iunie 2010 Alin Popescu Alin Popescu Incepand din aceasta seara, profilul de utilizator Avocatnet.ro a suferit niste mici modificari. Astfel, in locul listingului de mesaje scrise in forum pe care ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru noii utilizatori. cum functioneaza avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Va invitam sa colaborati la constructia unei baze de date cu intrebari si raspunsuri cu privire la facilitatile Avocatnet.ro. Spre exemplu: titlu ... (vezi toată discuția)