@vali m: in meniul din stanga, alegeti categorii forum / discutii juridice / asociatii de locatari & proprietari. O sa regasiti sectiunea care va intereseaza:
www.avocatnet.ro/forum/33/As...
@patitul061: ne pare rau ca nu va place. Speram totusi sa va obisnuiti, in timp, cu aceasta versiune. Am notat problema raportata de dvs, o sa o rezolvam in perioada urmatoare.
In alta ordine de idei, ca intrebati de ce aceasta schimbare si pe cine ajuta, e important de spus ca websiteurile, ca si oamenii, trebuie sa evolueze ca sa tina pasul cu realitatea. Iar noi ramasesem la fel de cel putin 10 ani, timp in care ne-au depasit si vremurile si impactul succesului pe care l-am avut. Asa ca am luat decizia sa gasim, cumva, o forma prin care sa multimim cititorilor nostri pentru faptul ca au fost alaturi de noi. Si ne-am propus:
- sa existe mult mai putina reclama in site (speram ca se vede)
- paginile siteului sa se incarce mult mai repede
- sa gasim modalitati mult mai naturale de navigare intre articole, forumuri etc (mai e putin de lucru, dar ideea se observa deja)
- sa ajutam oamenii sa gaseasca rapid raspunsuri
- sa ajutam cititorii sa identifice "consultanti buni"
- sa ajutam "consultantii buni" sa comunice cu potentiali "clienti seriosi"
In ultimele doua zile, de la schimbare, a crescut foarte mult numarul intrebarilor scrise, la fel ca si numarul raspunsurilor. Iar in privinta articolelor publicate pe site, modul in care acestea sunt legate de algoritmii nostri atunci cand derulezi pagina a ajutat ca, la fiecare articol, un cititor sa parcurga si alte doua sau trei articole in legatura.
Ne schimbam, dar asta nu inseamna ca nu ne pasa de parerile celor care considera ca era mai bine in trecut. Sunt insa, sigur, ca vom gasi o cale prin care toata lumea sa aprecieze cu adevarat beneficiile noii versiuni de site.