avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... termen depunere motive recurs in NCPC
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

termen depunere motive recurs in NCPC

Buna ziua,

Care este in lumina NCPC termenul de depunere a cererii de recurs si a motivelor ( caz in care motivele se depun prin un memoriu separat)? - art. 303, alin 1 din CPC.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 17:08, 21 August 2017
Termenul general de recurs este de 30 de zile. In functie de obiectul litigiului dumneavoastra acesta poate fi si altul: 15 zile sau 5 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Introducere recurs danaa1 danaa1 Partea care a pierdut procesul la instanta de fond i s-a comunicat Sentinta civila. In Sentinta civila i s-a facut cunoscut ca are dreptul la recurs in termen ... (vezi toată discuția)
In cat timp pot depune motivele de recurs la ordonanta presedentiala? Traian ionescu Traian ionescu Am facut recurs in teremnul de 5 zile de la pronuntatre la o hotarare prin ordonanta presedentiala de incredintare a copilului.In cat timp trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)
Motive recurs, alte cai de atac Krissia . Krissia . As vrea sa stiu daca se mai poate declara recurs sau contestatie in anulare si respectiv revizuire, cu mentiunea ca motivele vor fi depuse in termenul de 15 ... (vezi toată discuția)