avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act adițional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act adițional

Buna ziua .Se poate prelungi contractul de munca fara semnatura mea ? Unde pot verifica daca a fost prelungit ?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 10:16, 22 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai daca exista o astfel de clauza iin CIM sau,in contractul colectiv de munca, sau,in actele aditionale semnate si de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neconcurenta angel_3ro angel_3ro daca am lucrat la o firma care facea softuri, si vreau sa plec la unul din clienti, pot fi actionata in justitie pe motiv ca pot diculga secrete de servici? (vezi toată discuția)
Urgent !! contract individual de munca Marbrax Marbrax Am si eu o problema Am un contract de munca pe perioada determinata ( 4 luni ) inregistrat la ITM ( am un exemplar ), dupa terminarea contractului patronul ... (vezi toată discuția)
Am contract de munca pe 6 luni operator date,mi sa prelungit inca 6 luni si m-am trezit ca in actul aditional scrie supervizor claudiughebauer claudiughebauer ACUM CE SA CRED AM FOST AVANSAT FARA SA STIU S-AU ESTE O GRESALA DE LA RESURSE UMANE,LEGAL SUNT OPERATOR DATE CA IN CONTRACTUL INITIAL SAU SUPERVIZOR PENTRU ... (vezi toată discuția)