avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dosar penal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dosar penal

Buna ziua.M-ar interesa cum pot afla daca in urma unor plageri penale la o sectie de politie s-a intocmit dosar penal si daca acesta a fost trimis la Parchet. Precuzez ca in data de 10.07.2017 am facut plagere penala impotriva fostului meu sot.Mi s-a dat un "numar unic de inregistrare "reprezentand numarul de dosar,dosar pe care nu il regasesc la nicio judecatorie .Cum pot afla daca a fost trimis de la sectia de politie?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Janinakore84@gmail.com , utilizator 13:25, 17 Octombrie 2019
Plangerea am depus-o pentru violenta fizica si verbala.Alte.probe in afara de martor nu am.Am fost rechemata la sectie pentru o declaratie mai amanuntita.Am cerut scriptic cu stampila sa mi se dea numarul de inregistrare al plangerii si am fost refuzata pe motiv ca nu se da asa ceva.Mi s-a comunicat doar verbal.Atat si nimic mai mult.Pana in momentul de fata nu m-a contactat nimeni si nici nu am primit nimic.
Nu v-ati scos CML? Martorii la care faceti referire au fost de fata cand s-au exercitat violentele fizice asupra dvs?
CML nu am scos deoarece nu au fost lasate semne vizibile.Martorii ,mama si fosta soacra si cel mai rau fiica noastra in varsta de 4 ani ,au fost prezente langa mine si au vazut si auzit absolut totul.
Trebuie sa aveti rabdare. Politia va da mai intai un numar de intrare, dupa care un nr. de inregistrare si aici trebuie sa faceti cerere cu nr. cu care a fost inregistrata plangerea dvs., in care sa se specifice si nr. de dosar. Dupa aceea dosarul merge la procuror care dispune calea de urmat.
Bună ziua pt ca am cauzat un prejudiciu de 31.500 la firma care am lucrat care sunt urmările acestui lucru pe care l-am făcut și de care nu sunt mandra ce as putea face sa scap sau ce mi se va întâmpla menționez ca nu amai avut probleme cu legea și as dori sa știu ce mi se întâmplă mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie politist qeruta qeruta Buna ziua As dori sa stiu si eu unde pot depune o reclamatie unui politist care refuza sa imi dea detalii despre doua dosare.Am depus la politie o ... (vezi toată discuția)
Agresare fizica a unui minor Petraru_Irina Petraru_Irina Buna seara , Nepotul meu in varsta de 13 ani se afla intr-una din zile insotit de colegi de clasa in apropierea unui bar .Din acesta bar a iesit un domn in ... (vezi toată discuția)