avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum recuperez taxa de timbru?
Discuție deschisă în Executare silită

Cum recuperez taxa de timbru?

Am câștigat în instanță un proces cu recuperatorii de creanțe (respectiv Kruk).Am înțeles că taxa de timbru plătită îmi v a fi returnata...Pot afla când și cum?
Cel mai recent răspuns: SimonaMII , utilizator 09:44, 24 August 2017
Art.453(1)NCPC"Partea care pierde procesul va fi obligata, la cererea partii care a castigat,sa ii plateasca acesteia cheltuieli de judecata"
DAN POPESCU a scris:

Art.453(1)NCPC"Partea care pierde procesul va fi obligata, la cererea partii care a castigat,sa ii plateasca acesteia cheltuieli de judecata"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituirea de taxe judiciare de timbru mcraciun mcraciun La un proces de contestație la executare silită admis cine restituie taxele de timbru ,pârâtul sau unitatea care a încasat taxele ? (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de timbru dupa admiterea contestatiei la executare m_m m_m Buna ziua, Luna aceasta am castigat doua contestatii la executari silite initiate de kruk, anulandu-se toate actele de executare. Hotararile nu sunt ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,cine trebuie sa plătească onorariul unui avocat ... Anonim36 Anonim36 Bună ziua,cine trebuie sa plătească onorariul unui avocat și cheltuielile de judecata în cazul unui proces în legătură cu o poprire pe cont?Eu sau ... (vezi toată discuția)