avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hotărâre divorț din 2002
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hotărâre divorț din 2002

Buna ziua,am si eu o intrebare..imi trebuie hotarirea de divot din anul 2002,pentru buletin,de trei luni sunt plimbat de la judecatoria craiova la curtea de apel la tribunal,intrebare,ce pot face in cazul in care nu am decit un numar dat de judecatorie,SC23634 din 2002,
Ultima modificare: Miercuri, 23 August 2017
Admin, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Solicitati numarul de dosar si, dupa 01.09.2017, urmariti traseul dosarului la judecatorie unde este sentinta si, eventual, la tribunal unde este decizia.
Teoretic veti gasi intreg doasarul la judecatoria unde ati depus cererea initiala.
Daca nu va descurcati solicitati ajutorul unui avocat.
Întâi trebuie sa aflați nr. de dosar, apoi unde e dosarul, apoi legalizați hotărârea. Incercati de la mapa de sentinte, faceți cerere expresă in sensul asta. Dar da, uneori cauți un dosar o luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demersuri pentru obþinerea hotãrârii de divorþ a pãrintelui ivandorel ivandorel Tatal meu este decedat de 19 ani si a mai fost casatorit anterior casatorie din care a rezultl fratele meu vitreg. In urma decesului tatalui nu am efectat ... (vezi toată discuția)
Hotarare divorț definitiva si irevocabil DanaMaria16 DanaMaria16 Buna ziua, Am divortat in 2017, s-a pronuntat hotararea in data de 03.04.2017 cf portal-just. Fostul sot a facut apel , la care a renunțat ulterior prin ... (vezi toată discuția)
Acte hotarare recurs partaj succesoral grig2008 grig2008 buna ziua, as dori sa-mi spuneti daca eu, ca persoana fizica pot merge la judecatorie, la iasi a avut loc procesul, sa scot hotararea definitiva si irevocabila ... (vezi toată discuția)