Ma poate ajuta cineva cu un formular tip pentru o contestație la executare (poprire),am fost astăzi la judecătorie si au spus sa o redactez eu,am întrebat si dac pot solicita asistența unui avocat din oficiu (pt ca am discutat cu mai multi avocați care miau cerut 1000 de lei onorariu ) mi sa răspuns ca doar pe cale penala se acorda asistenta din oficiu pe cale civila trebuie sa angajez eu sau sa ma reprezint singur,menționez ca contestația e pt o suma de 914 lei hotărâre de executare la care executorul a mai făcut o decizie de cheltuieli in valoare de peste 1000 lei așadar va rog sa ma îndrumați ,va mulțumesc celor care îmi vor raspunde.
Nu exista un model anume,trebuie sa indicati motivele de fapt si de drept pe care va intemeiati contestatia,trebuie sa o formulati in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta de inceperea executarii.
Poprire pe cont
Eurodc
Buna ziua, m-am trezit ca am o notificare de la bancă prin care sunt informat ca asupra contului meu sa efectuat o poprire de circa 1900 lei ,am luat ... (vezi toată discuția)