Buna ziua. Am fost abonat Akta până în decembrie 2013 când am solicitat în scris rezilierea. N am primit nimic scris decât o verbal că e totul ok. Am achitat atunci tot la zi. (Greșeală mea e că nu am păstrat chitanțele) Zilele trecute am primit de la o firma Debit Collection Agenty srl București că am o restanță de 16 lei. Cum as putea avea datorii după atâta timp fara sa fi primit până acum nimic de la ei și nu s ar fi adăugat dobânzi, penalizări, nimic? Nu e o suma mare dar nici nu vreau sa o plătesc în aceste condiții. Intrebarea mea e ce mi pot face? Nu s a prescris in atâta timp? E legal ce fac ei? Ce pot sa fac eu?
Teoretic puteti face contestatie la executare,intr-adevar,daca nu s-au facut acte de intreruprere a prescriptiei,obligatia de plata s-a prescris.Suma este prea mica ptr.a incepe o contestatie la executare.Decizia va apartine.
Prescriere datorie
mircea1482
Buna ziua,
va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi profesioniste legate de problema mea. Am avut in 2001 un abonament la Orange pe care stiu ca l-am ... (vezi toată discuția)