avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... tichete de masa pt timp redus de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

tichete de masa pt timp redus de lucru

Buna ziua,
am rugamintea sa-mi spuneti daca pentru angajatii part-time (4 ore) exista vreo specificatie in lege cu privire la dreptul de a primi tichete de masa? Daca se pot acorda, atunci cum se calculeaza numarul de tichete la care au dreptul?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 13:47, 1 Octombrie 2009
Tichetele de masa se acorda in functie de zilele lucrate,fara a face discriminare intre tipul de contract de munca.In concluzie,cate zile a lucrat angajatul,atatea tichete va primi .
Angajatorul nu este obligat sa acode tichete de masa, insa daca alege sa o faca, atunci trebuie sa acorde angajatilor cate un tichet pentru fiecare zi lucrata, indiferent pe programul de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare jonion180 jonion180 Sunt angajat la stat cu norma intrega si beneficiez de norma de hrana. in timpul liber am inceput activitatea la o firma cu jumatate de ... (vezi toată discuția)
Acordarea bonurilor de masa cristian20006 cristian20006 buna ziua am si eu o nelamurire in ceea ce priveste acordarea bonurilor de masa. lucrez la o firma 168 de ore lunar in ture de cate 12 ore dar in functie de ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa anca33a anca33a Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca la un program de 4 ore am dreptul la tichete de masa. Multumesc! (vezi toată discuția)