avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DETASAREA SI CONCEDIUL DE ODIHNA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DETASAREA SI CONCEDIUL DE ODIHNA

Am o problema si as vrea sa stiu daca ma poate lamuri cineva.
Am avut o salariata la firma X care a fost detasata la firma Y. In final sa hotarat sa ramana la firma Y si i-am incetat contractul la X. Problema este ca pe stat pe firma X ea imi apare pe 0 si nu ii pot acorda concediul de odihna sub nici o forma altfel am erori la declaratia 112. Aveti vreo idee cum pot sa il acord si sa fie si legal? Il pot acorda pe firma Y la care a fost detasata? Help va rooog
Cel mai recent răspuns: I Cristina , utilizator 21:51, 23 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Compensarea zilelor de CO neefectuate o face societatea X, iar de la societatea Y se va recupera cota-parte aferenta zilelor de CO corespunzatoare perioadei de detasare.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare in bani zile de concediul de odihna la incetarea detasarii??? alina_sandu alina_sandu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei spete... in cazul unui detasat, care vine de la angajatorul de baza cu zile de concediu de odihna ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat pe perioada detasarii luminitaegri luminitaegri Cine trebuie sa plateasca concediul de odihna neefectuat la incetarea detasarii unui angajat , avand in vedere faptul ca, contractul de munca este la o alta ... (vezi toată discuția)
Compensare in bani a concediului de odihna neefectuat pentru salariat detasat Cristinaa10 Cristinaa10 Buna ziua. In perioada 22.05.2014-21.05.2015 (12 luni) am fost detasata cu Ordin de detasare de la o firma particulara la un Minister. Din cauza volumului ... (vezi toată discuția)