avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... O situație complicată - mamă însărcinată cu alt ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

O situație complicată - mamă însărcinată cu alt bărbat decât soțul

Buna seara!
Povestea mea poate parea ciudata, dar mergand pe zicala "Omul bun e luat de prost.", incerc si aici.
Dupa o relatie de concubinaj, de aproximativ 5ani, a aparut un copil. Dupa cateva luni, drumurile noastre s-au separat. Problema nu este aceasta.
Fostul concubin, plecat in Germania, a gasit o femeie. Aceasta avand acasa 2 copii. Un copil facut cu domnul X ( au divortat si copilul este la ea ), celalalt facut cu domnul Y. Aici apare problema. Domnul Y cu aceasta femeie, nu au divortat. In momentul de fata, ea pretinde ca este gravida cu fostul meu concubin.
Intrebarea mea este: ce se poate intampla daca acest copil se naste? Numele cui se scrie in certificat? In caz ca se divorteaza dupa ce se naste copilul, ce se intampla ? Se poate supara domnul Y si sa faca in asa fel incat sa ramana si cu copilul fostului meu concubin?
Va multumesc !!
O seara buna !
Ultima modificare: Joi, 24 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Crissa94 , utilizator 15:38, 24 August 2017
Noi vrem sa ii "desenam" in ce s-a bagat si ce il asteapta. Si momentan, nu are bani disponibili pentru toata povestea asta.
Crissa94 a scris:

Noi vrem sa ii "desenam" in ce s-a bagat si ce il asteapta. Si momentan, nu are bani disponibili pentru toata povestea asta.

Lasati-l sa descopere singur in ce s-a bagat si ce il asteapta...poate ii place ;-)
E adult, e viata lui, nu a d-voastra.
In final, cred ca asa o sa facem.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În legătură cu un copil Marius44. Marius44. Am o prietenă care are ceva probleme de sănătate și a spus că vrea să treacă copilul pe numele meu pentru că dacă ferească Dumnezeu pățește ceva ... (vezi toată discuția)
Declarare minor din afara casatoriei? Moisa Paula Moisa Paula Buna ziua am o cumatra care debea a nascut de o saptama si nu poate sa ii faca certificat de nastere (anul trecut luna aprilie 2018 a bagat divort de primul ... (vezi toată discuția)
Buna seara- tagada de paternitate Mirelaflorentina Mirelaflorentina Buna ziua verișoara mea este divorțat acum a facut un copil si pe certificatul de nastere este trecut si fostul soț și actualul concubin cu care are fetita ... (vezi toată discuția)