avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Semnificatia termenului de prescriptie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Semnificatia termenului de prescriptie

Buna seara! Detin o casa la tara la care nu am achitat impozitul pe cladire si teren de 7 ani. In acest caz ce semnifica termenul de prescriptie de 5 ani? Trebuie platit impozitul pe toti cei 7 ani?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:25, 25 August 2017
Nu. Termenul de prscriptie se calculeaza de la data la care trebuia platita fiecare suma in parte
Nu e cazul la dvs de prescripție. Ar trebui sa va grăbiți sa plătiți ca și asa aveți destule penalități
Ultima modificare: Vineri, 25 August 2017
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit de teren - neplatit de 10 ani : penalitati? termen prescriere ? carmenbucur carmenbucur Va prezint urmatorul caz: fratii mamei mele(intre timp decedata, deci o reprezint eu si fratele meu) vor sa dezbatem succesiunea dupa bunici, este vorba de o ... (vezi toată discuția)
Contibutie cas alai alai in cazul in care nu am avut contract cu casa de asigurari de sanatate(si deci sunt pus in situatia de a plati contributia pe ultimii 5 ani +penalizari,)si ma ... (vezi toată discuția)
Impozit anual giorgianach giorgianach buna seara, am rugamintea ca, cine poate si doreste sa ma ajute, cu privire la problema cu care ma confrunt. am probleme cu primaria unde trebuie sa achit ... (vezi toată discuția)