avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Apărător licențiat în drept în dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Apărător licențiat în drept în dosar penal

dacă sunt licențiată în drept mă pot apăra singură în dosarul penal al morții unicului meu fiu de 21de ani?
Ultima modificare: Vineri, 25 August 2017
Admin, administrator
Da. Insa nu va recomand, obiectivitatea si experienta sunt primele atuuri ale unui avocat, or dv. experienta nu aveti iar obiectiva nu prea se poate sa fiti.
Va recomand sa aveti un avocat care sa nu fie implicat emotional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie ,dosar penal maryeta2000 maryeta2000 Buna ziua , va rog sa-mi spuneti ,din experienta dumneavoastra la ce ma pot astepta. La sfarsitul anului 2010 ,am trecut printr-un soc emotional ,fapt care am ... (vezi toată discuția)
Pasi proces incredintare Ecaterinaa Ecaterinaa Buna ziua, In legatura cu procesul de incredintare minor, as avea vreo 2 intrebari. 1. Primul termen de judecata s-a amanat, pentru ca paratul a cerut ... (vezi toată discuția)
Art.181,alin.1c.pen , vatamare corporala elvwiyra elvwiyra Eu licentiata in drept si cu dorinta de a reusi admiterea la inm....iar fratele meu cu probleme cu legea #-o.Pe la discoteca , in urma cu circa 2 ani a avut o ... (vezi toată discuția)