avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recuperare minora
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recuperare minora

Buna ziua am si eu o problema...eu si fostu meu sot avem o fetita de 3 ani si 4 luni...la divort stabilinduse custodie comuna si locuinta fetitei fiind stabilita la mine...neavand un program stabilit de instanta la intalegerea noastra i-am dat fetita pt o sapt..acum s-a facut o luna de knd fetita nu este la mine deoarece nu vrea sa mi-o mai dea...imi interzice total orice drept la ea nici Macar la telefon nu mi-o da ...am apelat la politie si peste tot dar fara rezultat...ce pot face sa imi aduc fetita acasa?? Va rog sunt disperata...:(
Ultima modificare: Vineri, 25 August 2017
Daniela.yassmina, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:30, 25 August 2017
In ce fel ati apelat la politie si unde mai exact peste tot ?
I-ati facut plangere penala( scrisa) pt nerespectarea masurilor de incredintare ( art 379cp)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord? UTILIZ UTILIZ Buna ziua. Am o problema de familie cu sotia, ea fiind cea care a calcat strmb in relatia noatra. As dori sa stiu daca se poate introduce actiunea de divort ... (vezi toată discuția)
Program copil minor. fosta și cu mine avem o fetita de 5 ani. ... Myth2016 Myth2016 Program copil minor. Fosta și cu mine avem o fetita de 5 ani. Acum 2 ani și jumătate, mama fetiței pleacă de acasă fără fetiță. Ca urmare a unei ... (vezi toată discuția)
Divort andreea_0608 andreea_0608 Sora mea este casatorita si are o fetita de 6 ani. De ceva timp nu se mai intelege cu sotul ei din cauza ca are grave probleme cu alcoolul si vine meru beat ... (vezi toată discuția)