avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Executare silită

Contract vanzare cumparare

Buna ziua!
In momentul de fata sunt executat silit cu poprire pe salariu!Pot achizitiona o casa pe numele sotiei fara sa existe riscul de a fi urmarita silit?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:05, 25 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Puteti dobandi un bun pe numele fostei sotii,in ipoteza in care datoria este una personala.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ioana Stoica a scris:

Puteti dobandi un bun pe numele fostei sotii,in ipoteza in care datoria este una personala.

Utilizatorul intreaba daca poate cumpara pe numele sotiei, nu fostei sotii!
Daca datoria pt care sunteti executat silit nu depaseste 10000 lei puteti cumpara linistit pe numele dvs.
Ioana Stoica a scris:

Actuala sotie!:)nu suntem divortati
Ultima modificare: Vineri, 25 August 2017
dgmmarian, utilizator
Ioana Stoica a scris:

Datoria este facuta inainte de casatorie
Dacă nu sunteți divorțați, orice cumpărați pe perioada căsătoriei este bun comun.
Nu are nici o relevanță că în contract treceți doar numele soției, casa va fi bun comun 50/50%.
Dacă datoria pentru care sunteți executat silit depășește 10.000 lei, casa va fi partajată, iar casa scoasă la licitație și vândută.
Ultima modificare: Vineri, 25 August 2017
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silită bănățeană bănățeană buna ziua am luat un credit acum cinci ani si de doi ani nu am plătit mia venit executare silită si proprie pe salar soțul primeste o casa cu vanzare ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata intretinerii geavela geavela Buna ziua ,Locuiesc in 2 camere cu fiica mea si doi nepoti ,de 4 si 2 ani .Lucrez numai eu.Am primit ieri somatie de executare silita pentru neplata ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil - pret licitatie georgiana.td georgiana.td Buna ziua . Ma aflu intr-un proces in care sunt executat silit pentru suma de 10.000 USD . Deoarece nu am venituri , locuinta proprietate comuna a mea si a ... (vezi toată discuția)