avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Asociat-angajat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Asociat-angajat

Buna ziua,

Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. Am o librarie si momentan prietena mea lucreaza ca si lucrator comercial/director magazin. De la 1 septembrie ea va fi asociat in firma. Se poate sa incetam copntractul de munca si ea sa ramana sa vanda in librarie (program normal de 8 ore) doar prin faptul ca este asociat? Mentionez ca nu am alt angajat si nu va fi nici de la 1 septembrie in afara de ea.
Ultima modificare: Vineri, 25 August 2017
alexs1985, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract part time magazin alimentar olgamisty olgamisty Consultanta pe care o solicit se refera la numarul de ore ce trebuie sa le contina 2 contracte de munca part time (2 angajati) pentru a acoperi programul ... (vezi toată discuția)
Asociat unic intr-un srl cu contract de munca ca si director general angelica36 angelica36 buna ziua am si eu o intrebare sunt asociat unic la un srl sunt angajata cu cim pe postul de director general si am un magazin cu haine momentan nu am angajat ... (vezi toată discuția)
Firma cu 5 angajati in lichidare- ce fac cu salariatii? Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: avem o firma(magazin) cu 5 angajati cu contr individual de munca, dintre care 3 sunt lucratori ... (vezi toată discuția)