avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune 2 morminte dupa bunica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune 2 morminte dupa bunica

Buna ziua
In 1999 a murit bunica mea si nu s-a facut succesiune dupa ea.
Problema este ca pe actul de cumparare a celor 4 morminte este trecut Popescu Gheorghe Victoria, fara un si fara o virgula fara nimic...
Dupa bunicu s-a facut succesiune si actul de mostenire e trecut corect cine mosteneste.
Deci in prezent eu ma confrunt cu urmatoarele; nu am actul de deces al bunicului, nu am actul de casatorie al bunicilor, nu am actele de nastere al bunicilor...si la notariat imi cer aceste acte ca sa pot sa demonstrez ca sunt doua persoane pe acel act la directia cimitirelor.
Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez mai departe ....ca m-am impotmolit....nu mai stiu.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: akyta , utilizator 10:13, 25 August 2017
Copii ale documentelor ,puteti sa le obtineti de la serviciul de stare civila de la ultimul domiciliu al bunicilor dv
Am vorbit la serviciul de stare civila si nu mi se elibereaza decat certificatul de deces al bunicului un duplicat atat...dar eu mai am nevoie de certificat nastere bunici si certificat casatorie bunici

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa tata si bunici leorot leorot Tatal meu a decedat in 1997, bunicul in 2002, iar bunica in 2009. Tatal meu mai avea 2 frati, care traiesc. Deci la succesiunea dupa bunicii mei vin cei doi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, nu gasesc certificatul de casatorie al bunicilor, ... SC STAFF EVAL SRL SC STAFF EVAL SRL Buna ziua, nu gasesc Certificatul de casatorie al bunicilor, cum pot obtine un duplicat? Ambii bunici si tatal meu sunt decedati. La primarie mi-a spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Solicitare duplicat acte identitate. dumitruzaharia dumitruzaharia Buma seara. Mama si bunica mea sunt decedate.Bunica detine teren arabil pe numele purtat inainte de casatorie,dar nu a intrat in posesia Titlului de ... (vezi toată discuția)