avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Propune moderatori. Pana la 10 octombrie
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Propune moderatori. Pana la 10 octombrie

Propune trei utilizatori Avocatnet.ro despre care crezi ca ar fi buni moderatori. Si, in functie de notele pe care le acorzi si de reactiile publicului, noi vom alege unul sau mai multi moderatori dintre numele propuse.

Termenul limita pentru propuneri este 10 octombrie. Ca sa propui, raspunde la acest mesaj si scrie numele utilizatorilor care crezi ca ar putea fi buni moderatori.

Nu conteaza ca a mai propus cineva persoanele respective inainte, conteaza doar ca acestea au o sustinere cat mai larga in randul comunitatii.

Multumim anticipat.
Alin Popescu a scris:

- Asociatii de locatari - au fost doua propuneri legate de aceasta sectiune - elga50 si adriantot - Eu as fi de parere sa ii desemnam moderatori, dar astept si opinia voastra.

- Contabilitate - au fost cateva propuneri, am retinut Iulian Manea. Daca mi-a mai scapat cineva, imi cer scuze. Oricum, l-as propune pe dl. Manea moderator, dar astept opinia voastra.

In legatura cu "Asociatii de proprietari / locatari", eu sunt de aceeasi parere, din mai multe considerente. Am vrut sa-i propun pe amandoi dar trebuia sa propunem doar trei iar eu am propus, si asa, mai multi, asa ca a trebuit sa aleg.

Mie mi-a mai atras atentia cineva care vorbeste, pentru mine, limbi straine in domeniul "contabilitate" dar nu-mi amintesc acum numele. Revin!

LATER EDIT

Nu mai conteaza, domnul Manea are cel mai mare numar de mesaje scris raportat la data inregistrarii. Probabil este cea mai buna optiune.
Sa o propun si eu pe Magda Staicu? Doamna Nimigean, a trecut 10 octombrie si nici eu nici dvs. n-am propus-o pe Magda Staicu!

Gabriela Pintea

@legally
Cristina, trebuie neaparat sa te apuci de politica! :)
Ultima modificare: Luni, 12 Octombrie 2009
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Acum , cand s-a terminat ,,votarea" , vreau si eu sa mentionez faptul ca am ,,absentat 'de la vot , dintr-un motiv care cred ca si pe alti useri i-a motivat, anume , acela de a nu se supara nimeni pe mine , intrucat ii apreciez si stimez pe foarte multi consultanti si mi-ar fi fost greu oricum sa nominalizez doar trei.
As vrea in schimb sa le multumesc acelora care m-au propus ( de 17 ori), am constatat pe aceasta cale ca am reusit oarecum sa ma remarc pe acest forum fata de care am toata consideratia , iar faptul ca m-am implicat imi este benefic mie insami intai , este o activitate deosebita , un ajutor pentru aceia aflati la ananghie , schimburile de informatii dintre utilizatori, dezbaterile , le consider un castig .
@Gabriela Pintea ,merci pentru sfat... sa stii ca m-am gandit si eu. Insa nu ma las asa usor convinsa de nicio doctrina politica . Cam prin toate partidele pare a fi ceva putred. Poate o sa-mi fac propriul partid. ;) Ma ajuti cu semnaturile??:D
Ultima modificare: Marți, 13 Octombrie 2009
ContSters47264, utilizator
romania inedit a scris:

Si eu cred ca Iulian Manea este cel mai potrivit pentru functia de moderator la sectiunea Contabilitate !
Acu vazui ca am uitat sa-l propun ! :(

Si eu cred la fel.
Achiesez la propunerea dlui.Iulian Manea la "sectiunea" contabilitate,propunere pe care o sustin la randul meu.Este o persoana docta si profesionista.
Achiesez la propunerile pentru asociatii de locatari,dar intarite si de prezenta unui avocat sau a unui consilier juridic cu aplicatii spre aceasta zona.
Motivez aceasta noua propunere de necesitatea discutarii problemelor pur juridice (mai ales de procedura) care se pun in acest domeniu,unde trebuie sa existe"avizul" dat de un meserias cu notorietate.
Cred ca este necesar ca problemele pur juridice,rezultate din acest domeniu sa isi gaseasca o rezolvare profesionista pentru a se acorda un ajutor cat mai performant celor care il solicita.
As dori , daca se poate, ca dl.Alin Popescu si cei indrituiti din site ,dar si ceilalti colegi de forum sa isi spuna punctul de vedere cu privire la aceasta problema.
Sper ca propunerea mea sa nu lezeze pe cineva sau sa creeze probleme cuiva deoarece aceasta are ca scop,in viziunea mea,obtinerea unor raspunsuri cat ma profesioniste si cu referire la textele de lege din domeniu.
Cu deosebit respect.
r.gabi
O propun si eu pe doamna Magda Staicu-sectiunea contabilitate.;)

Alte discuții în legătură

Propune o noua serie de moderatori pana la 5 noiembrie Alin Popescu Alin Popescu Multumim pentru propunerile de data trecuta. Le multumim si moderatorilor nou-numiti ca si-au acceptat si luat in primire rolul cu cea mai mare ... (vezi toată discuția)
Noi propuneri pentru moderatori Alin Popescu Alin Popescu Pentru ca activitatea din Forum creste in fiecare zi, pentru ca numarul celor care scriu este tot mai mare, a venit vremea sa va lansam invitatia sa propuneti ... (vezi toată discuția)