r.gabi a scris:
.............
Achiesez la propunerile pentru asociatii de locatari,dar intarite si de prezenta unui avocat sau a unui consilier juridic cu aplicatii spre aceasta zona.
Motivez aceasta noua propunere de necesitatea discutarii problemelor pur juridice (mai ales de procedura) care se pun in acest domeniu,unde trebuie sa existe"avizul" dat de un meserias cu notorietate.
Cred ca este necesar ca problemele pur juridice,rezultate din acest domeniu sa isi gaseasca o rezolvare profesionista pentru a se acorda un ajutor cat mai performant celor care il solicita.
As dori , daca se poate, ca dl.Alin Popescu si cei indrituiti din site ,dar si ceilalti colegi de forum sa isi spuna punctul de vedere cu privire la aceasta problema.
Sper ca propunerea mea sa nu lezeze pe cineva sau sa creeze probleme cuiva deoarece aceasta are ca scop,in viziunea mea,obtinerea unor raspunsuri cat ma profesioniste si cu referire la textele de lege din domeniu.
Cu deosebit respect.
r.gabi
Probabil, ati vazut ca sectiunea de
Asociatii de proprietari are deja un
moderator jurist. Vi se pare ca
@freeelis nu are competenta necesara moderarii unui asemenea domeniu? Pe de alta parte, orice profesionist care se simte atras de problematica asociatiilor de proprietari este liber sa dea sfaturi pe proceduri juridice la aceasta sectiune.
Si ca sa nu mi-o luati nici Dv. in nume de rau, am sa precizez aici ca activitatea de moderator este menita sa modereze conflictele dintre useri, sa-i tempereze in excesele de limbaj, sa supravegheze mesajele sa n-o ia razna in offtopic si in acelasi timp sa aiba si flexibilitatea sa lase subiectul sa se dezvolte.
Dupa cate am inteles se cauta moderatori ai discutiilor pe forum, nu consultanti de specialitate. Acestia, daca sunt pe forum, cu siguranta au posibilitatea sa se exprime liber. Pe de alta parte,
@adriantot, pe care eu l-am propus cu caldura pentru a indeplini aceasta activitate, are atat datele morale si comportamentale s-o faca, cat si o experienta bogata cu procesele specifice intr-o asociatie de proprietari si categoric este persoana care intelege cel mai bine, practic vorbind, atat problematica asociatiilor, cat si felul cum poti modera o discutie in materie.
Deci ca sa fiu bine inteleasa eu il propun cu cea mai mare caldura pe
@adriantot. Punct!