avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Propune moderatori. Pana la 10 octombrie
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Propune moderatori. Pana la 10 octombrie

Propune trei utilizatori Avocatnet.ro despre care crezi ca ar fi buni moderatori. Si, in functie de notele pe care le acorzi si de reactiile publicului, noi vom alege unul sau mai multi moderatori dintre numele propuse.

Termenul limita pentru propuneri este 10 octombrie. Ca sa propui, raspunde la acest mesaj si scrie numele utilizatorilor care crezi ca ar putea fi buni moderatori.

Nu conteaza ca a mai propus cineva persoanele respective inainte, conteaza doar ca acestea au o sustinere cat mai larga in randul comunitatii.

Multumim anticipat.
Propun pe urmatorii:

1.Gabriela Pintea-jurist de anvergura,cu sensibilitate,verticalitate,solicitudine si bun simt,o doamna.
2.Mihai Grigore-jurist cu vasta experienta si cultura
3.Ana Cristina Margu/Rodica Ciobanu-doua dintre cele mai pregatite si pertinente juriste,doua "voci" distincte,doua personalitati reale.
Sa ma iertati. Ce presupune in mod concret asta ?
Nu de alta .. dar -mie personal -imi e destul de greu sa dau cateva raspunsuri pe zi ... a fi moderator .. cred ca inseamna sa stai toata ziua aici si sa verifici cine ce spune ...
Asta inseamna ore intregi ..... Poate oamenii au treaba .. clientii lor ce fac ? :)
Nu stiu ce sa zic .. Ma gandesc ca e de fapt o corvoada ...
Oare de treburile noastre -care generaza veniturile- cine se ocupa?!
Din aceasta cauza cred ca de fapt as face rau cuiva .. fara sa stiu ce inseamna functia de moderator.
Deci .. ce presupune asta ?
Nu ar trebui sa fie si ei de acord?

Normal ca trebuie sa fie si ei de acord, ma surprinde ca v-ati gandit la acest topic ca la o demonstratie a unei dictaturi... Ideea era doar sa vedem pe cine ar vedea in calitate de moderatori si altcineva decat noi.
Inca o data scuze daca asta razbate din mesajul meu ... dar nu am zis nimic despre dictatura .. :) nici in gand ... :)
ma gandeam .. poate defect profesional .. ca e bine sa cunosti toate datele problemei inainte de a spune ceva ... :) .. nu de alta .. dar repet .. problemaq timpului este -pentru mine - extrem de importanta ...

RE: Andrea Lisievici
Propune trei utilizatori Avocatnet.ro despre care crezi ca ar fi buni moderatori.

Nu am inteles ca ar trebui sa argumentez.
Am facut aceste nominalizari avand in vedere calitatea raspunsurilor/sfaturilor precum si periodicitatea acestora.
Ultima modificare: Joi, 1 Octombrie 2009
ContSters42179, utilizator

Alte discuții în legătură

Propune o noua serie de moderatori pana la 5 noiembrie Alin Popescu Alin Popescu Multumim pentru propunerile de data trecuta. Le multumim si moderatorilor nou-numiti ca si-au acceptat si luat in primire rolul cu cea mai mare ... (vezi toată discuția)
Noi propuneri pentru moderatori Alin Popescu Alin Popescu Pentru ca activitatea din Forum creste in fiecare zi, pentru ca numarul celor care scriu este tot mai mare, a venit vremea sa va lansam invitatia sa propuneti ... (vezi toată discuția)