este explicat pe larg in
www.avocatnet.ro/content/pag...
de unde va redau aici si eu, partial:
"Cum arata un moderator?
Pe scurt...
- are o experienta anterioara de lucru cu Forum-ul Avocatnet.ro, in care a dovedit ca este un bun profesionist in domeniul juridic si/sau economic;
- si-a creat o imagine buna pe Forum, bucurandu-se de credibilitate in fata celorlalti utilizatori;
- acceseaza regulat Forumul de mai multa vreme (sa spunem cel putin 6 luni);
- poate fi decisiv, corect, consistent si matur in moderarea discutiilor din Forum;
- participa des la discutiile din Forum (fara ca asta sa implice in mod obligatoriu participarea zilnica)
- respecta la randul sau Regulamentul de postare;."
Personal m-am bucurat sa il am moderator la topicul :dreptul muncii.." pe Valeriu Tudor, care are abilitatile necesare medierii si are o prezenta constanta pe forum :bow:
Deja in acest topic avem deci 2 moderatori super ok, Valeriu si Cornel Vasile care se pliaza intrutotul pe acest "job", deci nu cred ca ar mai necesar cineva...
Dar tin sa mai remarc pe @smeagull, ale carui interventii fac dovada unui spirit cultivat, echidistant si in aceeasi masura dovada unui excelent profesionist.
O deosebita apreciere am pentru mai multi colegi si prieteni de forum si-mi cer scuze ca nu enumar aici toti oameni pe care-i apreciez si profesional si uman (cred ca nu asta e scopul topicului), insa trebuie sa recunosc ca sunt putini printre ei care reusesc sa activeze frecvent pe forum.
As putea propune tinand cont de aceasta disponibilitate pe Paula Nimigean, pe Gabriela Pintea.
Si la topic asoc. de locatari pe dl AdrianTot.