avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Propune moderatori. Pana la 10 octombrie
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Propune moderatori. Pana la 10 octombrie

Propune trei utilizatori Avocatnet.ro despre care crezi ca ar fi buni moderatori. Si, in functie de notele pe care le acorzi si de reactiile publicului, noi vom alege unul sau mai multi moderatori dintre numele propuse.

Termenul limita pentru propuneri este 10 octombrie. Ca sa propui, raspunde la acest mesaj si scrie numele utilizatorilor care crezi ca ar putea fi buni moderatori.

Nu conteaza ca a mai propus cineva persoanele respective inainte, conteaza doar ca acestea au o sustinere cat mai larga in randul comunitatii.

Multumim anticipat.
este explicat pe larg in www.avocatnet.ro/content/pag...
de unde va redau aici si eu, partial:

"Cum arata un moderator?
Pe scurt...
- are o experienta anterioara de lucru cu Forum-ul Avocatnet.ro, in care a dovedit ca este un bun profesionist in domeniul juridic si/sau economic;

- si-a creat o imagine buna pe Forum, bucurandu-se de credibilitate in fata celorlalti utilizatori;
- acceseaza regulat Forumul de mai multa vreme (sa spunem cel putin 6 luni);
- poate fi decisiv, corect, consistent si matur in moderarea discutiilor din Forum;
- participa des la discutiile din Forum (fara ca asta sa implice in mod obligatoriu participarea zilnica)
- respecta la randul sau Regulamentul de postare;."

Personal m-am bucurat sa il am moderator la topicul :dreptul muncii.." pe Valeriu Tudor, care are abilitatile necesare medierii si are o prezenta constanta pe forum :bow:

Deja in acest topic avem deci 2 moderatori super ok, Valeriu si Cornel Vasile care se pliaza intrutotul pe acest "job", deci nu cred ca ar mai necesar cineva...

Dar tin sa mai remarc pe @smeagull, ale carui interventii fac dovada unui spirit cultivat, echidistant si in aceeasi masura dovada unui excelent profesionist.

O deosebita apreciere am pentru mai multi colegi si prieteni de forum si-mi cer scuze ca nu enumar aici toti oameni pe care-i apreciez si profesional si uman (cred ca nu asta e scopul topicului), insa trebuie sa recunosc ca sunt putini printre ei care reusesc sa activeze frecvent pe forum.

As putea propune tinand cont de aceasta disponibilitate pe Paula Nimigean, pe Gabriela Pintea.
Si la topic asoc. de locatari pe dl AdrianTot.

Ultima modificare: Joi, 1 Octombrie 2009
Gratiela Ratiu, Consultant resurse umane
Dl. Mihai Grigore, 2007_rozi, Valeriu Tudor:)
Ultima modificare: Joi, 1 Octombrie 2009
ContSters29717, utilizator
Eu l-am propus pe domnul MIHAI GRIGORE deoarece are o prezenta constanta in forum si niste raspunsuri promte !

Mai sunt si alti utilizatori care pot sa ocupe functia de moderator , dar din nefericire eu nu am o prezenta zilnica decat de o saptamana si nu am avut timp sa-mi dau seama pe cine as mai putea propune ca moderator .

Nu trebuie sa uitam ca activitatea de moderare este o activitate cronofaga !
Alin Popescu a scris:

Propune trei utilizatori Avocatnet.ro despre care crezi ca ar fi buni moderatori. Si, in functie de notele pe care le acorzi si de reactiile publicului, noi vom alege unul sau mai multi moderatori dintre numele propuse.

Termenul limita pentru propuneri este 10 octombrie. Ca sa propui, raspunde la acest mesaj si scrie numele utilizatorilor care crezi ca ar putea fi buni moderatori.

Nu conteaza ca a mai propus cineva persoanele respective inainte, conteaza doar ca acestea au o sustinere cat mai larga in randul comunitatii.

Multumim anticipat.

"av_cre" este propunerea mea, pt larga sa preocupare pe forumurile acestui site, dar in special pe acele subiecte de pe forum in care se vizau probleme din Dreptul Familiei.
Propunerea mea:
Mihai Grigore, Gabriela Pintea, trope_doi, rodica_post - imi cer scuze stiu ca ati cerut doar 3 dar nu pot renunta la nici unul din cei 4.
O seara frumoasa,
Mihaela

Alte discuții în legătură

Propune o noua serie de moderatori pana la 5 noiembrie Alin Popescu Alin Popescu Multumim pentru propunerile de data trecuta. Le multumim si moderatorilor nou-numiti ca si-au acceptat si luat in primire rolul cu cea mai mare ... (vezi toată discuția)
Noi propuneri pentru moderatori Alin Popescu Alin Popescu Pentru ca activitatea din Forum creste in fiecare zi, pentru ca numarul celor care scriu este tot mai mare, a venit vremea sa va lansam invitatia sa propuneti ... (vezi toată discuția)