avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatii de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatii de proprietari

Buna ziua ,
este cadru legal ca membri comitetului executiv al Asoc de proprietarii sa fie si angajatii ? in afara de presedinte mai sunt 2 angajatii cu contract de munca : un instalator care se ocupa de partea tehnica si o doamna care se ocupa de femeia de servici si cumpararea de materiale ne avand administrator . Nu exista cumva conflict de interese ei hotarasc ei cheltuiesc bani asociatiei ?
Ce studii trebuie sa aiba contabila care se ocupa de contabilitatea blocului ne avand scoala de administratorii . Cu multumiri C Iordanescu
Cel mai recent răspuns: yotantzy , utilizator 14:44, 27 August 2017
Nu este clar ce intelegeti dv prin membrii comitetului sa fie si angajati
Conform dispozitii in vigoare L nr 230/2007
Articolul 32
(1) Presedintele asociatiei de proprietari sau membrii comitetului executiv pot fi remunerati pe baza unui contract de mandat, conform hotararii adunarii generale a proprietarilor, la data adoptarii bugetului anual de venituri si cheltuieli
Daca nu aveti administrator cine intocmeste lunar listele de intretinere ?
Contabilul trebuie sa detna studii de specialitate economico financiara cel putin medii
Buna ziua , cei doi membri au contract de munca ,au fost coptati in comitet pt ca nu a vrut nimeni ,listele le face o persoana care a fost casiera si acum calculeaza si listele (are facultatea de psihologie dar nu a profesat ).Ne avand administrator au impartit responsabilitatile ,o pers cu CM se ocupa de partea tehnica (subsol tevi ) si o persoana se ocupa de femeia de servici .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare lege mira55 mira55 Sant interesat de interpretarea corecta a art.32 - (1) din Legea 230/2007 \\"Preşedintele asociaţiei de proprietari sau membrii comitetului executiv pot fi ... (vezi toată discuția)
Remunerare diversi locatari coryzalia coryzalia In blocul nostru nimeni nu mai vrea sa faca nimic gratis, nici macar sa tina cheile de la subsol pt a permite diverse interventii...nici macar un bec nu mai ... (vezi toată discuția)
Transmiterea in revisal liliana_balan liliana_balan Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarele probleme: Contabilului dintr-o Asociatie de proprietari ii revine in exclusivitate atributia de a opera in ... (vezi toată discuția)