avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... telefon de firma platit de angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

telefon de firma platit de angajat

buna ziua,

am si eu o intrebare legata de plata telefonului de firma :((
ni se cere de la contabilitate sa ne platim contravaloarea facturilor telefoanelor de firma (tuturor angajatilor) fara sa ni se dea nimic la mana pentru asta. :(

doresc sa aflu daca aceasta procedura este legala si in temeiul carei legi(ordonante)
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 15:22, 2 Octombrie 2009
eu vroiam sa stiu doar daca este legal.
o dicutie despre acest aspect nu isi va avea rezolvare. raspunsul va fi simplu: vrei telefon il platesti, nu vrei telefon, il predai.
De ce nu-l predati?
Stiu ca este un instrument absolut indispensabil desfasurarii muncii.

Eu l-as preda pe proces-verbal in care as specifica ca datorita obligarii de catre angajator sa platesc abonamentul acelui telefon de serviciu fara a mi se pune la dispozitie o chitanta care sa dovedeasca plata, predau telefonul.

Incepand din data de .... voi raspund ela nr de telefon......... fara a mai avea obligatia de a suna clientii intrucat este vorba de telefonul personal.

Zau ca angajatorul asa merita!
~ Conținut șters la cerere ~
Daca acceptati sa platiti factura, fara chitanta, practic ei au toate avantajele si dvs toate cheltuielile.
Mai bine solicitati trecerea abonamentului pe numele dvs sau faceti alt abonament.
Daca e sa fie pe banii dvs, sa fie si pe numele dvs.
Si eu as preda telefonul .
Nu vad nici un motiv pentru care sa platiti un telefon al societatii cand puteti utiliza telefonul personal pe care oricum il platiti si in plus aveti avantajul de a nu raspunde sefului cand suna la ore nepotrivite sau cand suna pur si simplu. Fiind un telefon personal pot alege in functie de directia vantului si a planetei Venus daca vorbesc sau nu in interesul socieatii.
In plus din doua in doua zile as face un referat din care sa rezulte ca din lipsa posibilitatii de a contacta un client s-a intarzia o livrare sau o alta sarcina de servici.
Ultima modificare: Vineri, 2 Octombrie 2009
adelaida_07, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prejudiciu cauzat firmei pentru date mobile RolandSachelarescu RolandSachelarescu Buna ziua. Asa cum spune si titlul, am cauzat un prejudiciu firmei unde lucrez. Am primit un telefon de serviciu si am utilizat internetul de pe el in scop ... (vezi toată discuția)
Cont google personal pe un telefon de firma emillius emillius Buna ziua, Am urmatoarea posibila speta: Pe un telefon cu sistem de operare android, proprietate al unei firmei, un angajat isi seteaza un cont google. ... (vezi toată discuția)
Furnizorul de telefonie ameninta cu suspendarea serviciului de telefonie si plata dublului taxelor de interconectare SorinRO SorinRO Salut! Am abonament OPTIM NELIMITAT. Pe site-ul furnizorului scrie asa: \"Beneficii: NELIMITAT convorbiri in ORICE retea nationala, fixa sau ... (vezi toată discuția)