avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Somaj - administrator la o societate si angajat la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Somaj - administrator la o societate si angajat la alta societate

Sunt administrator la o societate comerciala facuta in 2009 (unde nu mi-am facut contract de munca) si angajat la o alta societate din 2005.
Societatea la care sunt angajat face disponibilizari. Pot sa iau somaj daca sunt in acelasi timp administrator la cealalta societate?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 17:13, 1 Octombrie 2009
Din punctul meu de vedere cred ca da, mai ales daca nu detineti niciun venit din calitatea de angajat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj-asociat firma Gabi_9568 Gabi_9568 Buna seara, Am fost disponibilizata de curand si nu stiu daca pot sa primesc somaj tinand cont ca sunt asociata intr-o firma. Nu realizez nici un fel de ... (vezi toată discuția)
Impozitare contract management OvidiuL OvidiuL Data post: Luni, 1 Februarie 2010, 17:08 Subiect: Impozitare Contract Management/Administrare Buna ziua. Revin cu un subiect la care nu am gasit/primit ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 24ned 24ned Sunt angajat la o societate comerciala si in acelasi timp sunt actionar unic si administrator la o alta SC unde nu am contract de munca. Daca imi suspend ... (vezi toată discuția)