avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... casco cu fransiza
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

casco cu fransiza

Buna ziua,

in cazul unui casco auto, cu fransiza per eveniment.
Am descoperit 2 zgarieturi urate , dar pe elemente diferite , si evident fara legatura una cu alta .
Intrebare : daca incerc sa deschid un dosar de dauna, se considera fransiza pentru fiecare zgarietura in parte(deci sa platesc dublu), sau per total (pe dosar)

multumesc,
Alex
Cel mai recent răspuns: Constantin Popovici , Consultant asigurari 15:03, 29 August 2017
Buna ziua,

Fransiza este pe eveniment. Daca ati descoperit mai multe zgarieturi , o data - este un eveniment, se retine o fransiza.

Daca ati anuntat un eveniment cu o zgarietura si apoi alt eveniment pentru alta zgarietura - sunt 2 evenimnte si se aplica fransiza pentru fiecare eveniment.
IRIS AG BROKER de ASIGURARE a scris:

Buna ziua,

Fransiza este pe eveniment. Daca ati descoperit mai multe zgarieturi , o data - este un eveniment, se retine o fransiza.

Daca ati anuntat un eveniment cu o zgarietura si apoi alt eveniment pentru alta zgarietura - sunt 2 evenimnte si se aplica fransiza pentru fiecare eveniment.

Nu descoperirile asiguratului creaza avarii ci EVENIMENTELE rutiere sau de alta natura. Daca aceste zgarieturi distincte pot fi consecinta unui act de vandalism sau distrugere se poate deschide un singur dosar, in caz contrar asiguratorul va deschide mai multe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire suma asigurata - caz de dauna totala alexgh alexgh Buna ziua In luna mai am incheiat un contract de casco la Asiban. Suma asigurata trecuta in polita de asigurare este de 18428 eur la care se mai adauga ... (vezi toată discuția)
Masina zgîriata pe strada,obtinere dovada politie Croos Croos Acum cca.o luna ma loveste la semafor o alta masina în spate,merg la asigurare încheiem actele necesare,dar mai deschid un dosar pe casco,pentru alte mici ... (vezi toată discuția)
Abuz la un dosar casco de [editat] agat agat Buna ziua. Mi-a fost zgaraiata masina in parcare de jur-imprejur. Am asigurare CASCO (masina fiind in leasing) .In aceiasi zi , la cateva ore am fost la ... (vezi toată discuția)