avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna cumul de funcții angajatori ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna cumul de funcții angajatori diferiti

Dacă am doua cim la angajatori diferiți cum se va plăti concediul de odihna ?
Ultima modificare: Vineri, 25 August 2017
Zxcvb123, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:02, 26 August 2017
Fiecare angajator va plati indemnizația de CO.

Indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale din ultimele 3 luni anterioare celei în care este efectuat concediul, multiplicată cu numărul de zile de concediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediu de odihna neefectuat marida marida la incetare cim a unui angajat trebuie sa ii platesc zile co neefectuat. cum se calculeaza concediul de odihna neefectuat daca în ultima luna de activitate a ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neplatit integral nibbana nibbana Lucrez intr-o firma de 1 an si 2 luni,am solicitat acordarea concediului de odihna si am primit doar 75% din salariu. este legal ? (vezi toată discuția)
Concediu de odihna ContSters116232 ContSters116232 Deci sunt in urmatoarea situatie,luna trecuta am avut concediu de odihna 8 zile ,am lucrat mai multe ore , am realizat targetu care il aveam si am luat salariu ... (vezi toată discuția)